Κατηγορίες
Γενικά

Κύπελλο Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος) – To pre game της 2ης φάσης

2013-09-22 16.43.21Εξαιρετικό το ενδιαφέρον στο νεοσύστατο Κύπελλο της Γ Εθνικής και ίσως από τους ελάχιστους λόγους που θα πρέπει να βγάλουμε το…καπέλο στους ιθύνοντες που το επινόησαν! Το ιδιαίτερο σύστημα διεξαγωγής με τους ομίλους ξεχωριστά και η προοπτική μέσα από τον νέο θεσμό δημιούργησαν ένα κλίμα ενθουσιασμού ανάμεσα στις ομάδες, που όλες ανεξαιρέτως τον αντιμετωπίζουν σαν μία μεγάλη ευκαιρία για διάκριση.

Στο 3ο όμιλο από τα παιχνίδια της 1ης φάσης προέκυψαν τέσσερα ζευγάρια, τα οποία θα ανεμτρηθούν την Κυριακή 13/10 με ώρα έναρξης στις 15.30μμ. Η…καρδιά λοιπόν του Κυπέλλου για τον 3ο όμιλο χτυπά σε Τρίκαλα, Νεοκαισάρεια, Λευκάδια και Αμπελώνα, όπου διεξάγονται οι αναμετρήσεις της δεύτερης φάσης του θεσμού.

Στα Τρίκαλα η ομάδα του Ζόραν Μπάμποβιτς υποδέχεται τον ΑΟ Χαλκίδας, σε μία αναμέτρηση όπου οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από εκ διαμέτρου διαφορετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με τους φιλοξενούμενους πλέον να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, μετά το κακό τους ξεκίνημα και τις τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως θα αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση με αδιαφορία, αλλά θα επιδιώξουν την πρόκριση που θα τους φέρει αντιμέτωπους στα ημιτελικά του ομίλου με τον νικητή του ζευγαριού Αμπελωνιακός – Ρήγας Φεραίος σε εκτός έδρας ματς.

Στη Νεοκαισάρεια θα αναμετρηθούν δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Ο τοπικός Αχιλλέας υποδέχεται τον Μαχητή Τερψιθέας, που παραμένει αήττητος στα μέχρι στιγμής επίσημα παιχνίδια του. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην πρώτη φάση του θεσμού να αποκλείσουν εκτός έδρας τη Λαμία και να βρίσκονται πολύ κοντά στα ημιτελικά, δεδομένου του αβαντάζ της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης. Το έργο της ομάδας του Απόστολου Στύλου μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς ο φετινός Μαχητής παρουσιάζει μία εξαιρετική ομοιογένεια, που παίρνει τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής έχοντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Στα Λευκάδια ο τοπικός ΠΑΣ και ο ΑΟ Κύμης θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά φέτος μετά την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος (0-0 το αποτέλεσμα), με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να ταξιδεύουν για τρίτη φορά στην Ημαθία καθώς αντιμετώπισαν την προηγούμενη Κυριακή το Μακροχώρι! Κρίνοντας από την εικόνα των δύο αντιπάλων στα μέχρι στιγμής επίσημα παιχνίδια αλλά και από την αναμέτρηση για την πρεμιέρα του 3ου ομίλου, θεωρείται βέβαιο πως όσοι βρεθούν στο γήπεδο των Λευκαδίων θα παρακολουθήσουν ακόμη μία αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ ποιοτικές και δυνατές ομάδες. Ο νικητής του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από το ματς της Νεοκαισάρειας.

δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής :

Τέλος, στον Αμπελώνα Λάρισας διεξάγεται η τέταρτη αναμέτρηση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου για τον 3ο όμιλο, ανάμεσα στον Αμπελωνιακό και τον Ρήγα Φεραίο. Οι δύο αντίπαλοι απέκλεισαν Δωτιέα Αγιάς (1-0) και ΑΟ Καρδίτσας (1-2 στην παράταση) και η αυριανή αναμέτρηση αναμένεται αμφίρροπη ανάμεσα σε δύο ομάδες που παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατές και με αξιοθαύμαστη σταθερότητα στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους.

Αναλυτικά το αυριανό πρόγραμμα της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 15.30 :

Τρίκαλα – ΑΟ Χαλκίς

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μαχητής Τερψιθέας

Λευκάδια – ΑΟ Κύμης

Αμπελωνιακός – Ρήγας Φεραίος

* βίντεο από www.anthemia-blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected