Κατηγορίες
Γενικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Μαχητής Τερψιθέας 2-1

PA132775Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στη Νεοκαισάρεια με τον τοπικό Αχιλλέα να παίρνει τη νίκη πρόκριση επι του αξιόμαχου Μαχητή Τερψιθέας. Δυο ομάδες οι οποίες δείχνουν μέχρι τώρα ικανές για πολλά πράγματα σε αυτή τη νέα Γ΄εθνική κατηγορία.

Κι αυτό γιατί παίζουν καλό ποδόσφαιρο, έχουν καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούν ανά πάσα στιγμή να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο αυτής της κατηγορίας στον 3ο όμιλο τον οποίο μετέχουν.

Οι Κατερινιώτες ήταν καλύτεροι της Λαρισινής ομάδας που κατά διαστήματα όμως ξεδίπλωσε τις αρετές της στον αγωνιστικό χώρο.  Η ομάδα του Απόστολου Στύλου πήρε την πρόκριση επειδή την ήθελε περισσότερο και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο λεπτό της συνάντησης.

Το φιλμ του αγώνα

2’ Ο Νάκας κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και η μπάλα στα δίχτυα του Μπρέλλα. 1-0.

7′ Σουτ του Παυλίδη, ασθενές απόκρουση του Μπρέλλα η μπάλα στο κεφάλι του Σταυρέ ο οποίος κάνει την κεφαλιά και η μπάλα λίγο άουτ.

13’ Πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Νικούλη αλλά ο Σακελαρίδης πέφτει στην γωνία του και αποκρούει σε κόρνερ.

14′ Σέντρα του Κυριάκου από αριστερά ο Φλώρος με κεφαλιά κάνει το 1-1.

31′ Κόρνερ από δεξιά εκτελεί ο Κυριάκος ο Παυλόπουλος κάνει την κεφαλιά και βρίσκει τον Σαββίδη ο οποίος με κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Σακελαρίδη.

32′ Σέντρα από δεξιά του Παυλόπουλου που βρίσκει τον Κρεββατά μόνο του, κάνει την κεφαλιά και ο Σακελαρίδης ενστικτωδώς βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.

45+2’ Ο Ευαγγελόπουλος τριπλάρει τον Παυλόπουλο κάνει το σουτ και η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Φλώρου. Πέναλτι. Εκτελεί ο Παυλίδης και 2-1.

90+3’ Μετά από σέντρα του Νικούλη ο Κρεββατάς πιάνει την κεφαλιά και ο Σακελαρίδης ενστικτωδώς για ακόμη μία φορά βγάζει την μπάλα σε κόρνερ.

Κάρτες: Μπουροζίκας, Μάτος, Σαββίδης, Φλώρος, Ευαγγελόπουλος.

*Οι ιθύνοντες του Μαχητή Τερψιθέας τόνισαν την άριστη φιλοξενία από τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας, την οποία θα ανταποδώσουν όπως χαρακτηριστικά μας ανέφεραν στον προσεχώς μεταξύ τους αγώνα.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Σακελαρίδης, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τασίδης, Τσαγκαράκης, Παυλίδης, Ευαγγελόπουλος ( 78’ Κλιάνης), Σταύρε (65’ Μπαγγέας), Νάκας, Παμλίδης (93’ Κωτσιαρίδης).

Μαχητής Τερψιθέας : Μπρέλλας, Ντούγκος(54’ Λιλλολάρι), Κρίτσας, Μπουροζίκας (85’ λ.τ. Κορλός), Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Μάτος ( 69’ Μαλάκος), Σαββίδης, Κρεββατάς.

*Μπάμπης Πεϊδης, Αχιλλέας Στεργιάκης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected