Κατηγορίες
Super League 1

Λεβαδειακός – Τέλος ο Λεμονής

31914674dc732ed6be543a6e3d4106c6_LΤην παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού υπέβαλλε ο Τάκης Λεμονής, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο έμπειρος τεχνικός με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των Βοιωτών επισήμανε πως λόγω ενός προσωπικού προβλήματος δεν μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται στην ομάδα. «Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κομπότη καθώς και όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε, αλλά κάποιο προσωπικό πρόβλημα δεν μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω στην ομάδα. Εύχομαι η ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος να είναι στη θέση που όλοι θέλουμε», ανέφερε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:]

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα το πρωί, στα γραφεία της ΠΑΕ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδος κ. Κομπότης, συναντήθηκε με τον προπονητή κ. Λεμονή. Κατά τη  συνάντηση, ο κ. Λεμονής , εξέφρασε την επιθυμία του να μην συνεχιστεί η συνεργασία του με την ομάδα. Ο  κ. Κομπότης αν και ήταν αντίθετος σε μια τέτοια λύση, δεν μπορούσε να μην κάνει δεκτή την επιθυμία του κ. Λεμονή λόγω της άριστης προσωπικής σχέσης που υπάρχει μεταξύ των δύο ανδρών. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εύχεται στον κ. Λεμονή κάθε προσωπική επιτυχία. Ο κ. Λεμονής ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλος της ομάδος».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected