Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Ξυπνάνε μνήμες στο αυριανό φιλικό!

996025_10201892109921304_387568465_nΡαντεβού με την ιστορία έχει αύριο η Καστοριά, η οποία αν και σε φιλική αναμέτρηση που θα ξυπνήσει μνήμες, υποδέχεται αύριο το απόγευμα τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ΔΑΚ Καστοριάς (17:00 μ.μ.).

Το εν λόγω παιχνίδι γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων των “γουναράδων” και οι “κίτρινοι” ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ιστορικής ομάδας, ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες που έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι δύο ομάδες την τελευταία φορά που “διασταύρωσαν τα ξίφη” τους ήταν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πρέπει να ανατρέξουμε στην χρονολογία του 2005, όπου ο Άρης αγωνιζόταν στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία. Μάλιστα 22η αγωνιστική στο Ο.Α.Κ.Α. ο αγώνας αυτός είχε πάρα πολύ κόσμο και από τους δύο συλλόγους, υπολογίζεται ότι ήταν στις κερκίδες κοντά στους 6.000 φιλάθλους και είχε λήξει με το στείρο 0-0.

Από τότε, λοιπόν, έχουμε να ανταμώσουν οι δύο αυριανοί “μονομάχοι” και θα είναι ένα ενδιαφέρον και ιστορικός γεγονός περισσότερο για τους “ερυθροκίτρινους” που θα φορέσουν τα γιορτινά τους. Από εκεί και πέρα είναι και μια καλή ευκαιρία για τους προπονητές των ομάδων να βγάλουν ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα ως προς το υπάρχον υλικό που διαθέτουν.

Ο προπονητής της Καστοριάς, Κώστας Κορμαρής, βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στον σύλλογο και προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές και μάλιστα αύριο θα χρησιμοποιήσει δύο 11άδες για να δει σε τι ετοιμότητα βρίσκονται άπαντες για να κοιτάξει ποιου μπορούν να προσφέρουν άμεσα στο πρωτάθλημα.

Το ίδιο ισχύει για τον Σέρβο τεχνικό, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που και αυτός με τη σειρά του θα αξιοποιήσει όλο το ρόστερ, καθώς ο Άρης μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη (1-2) θα προσπαθήσει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, γι’ αυτό και το τεχνικό τιμ του Άρη αποδέχθηκε την τιμητική πρόσκληση από πλευράς της Καστοριάς και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης έδωσε το “οκ” για το φιλικό.

Τέλος να αναφερθεί ότι η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται το μεσημεράκι στην ακριτική πόλη, όπου θα γευματίσει στο ξενοδοχείο “ESPEROS PALACE” και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν για το γήπεδο, όπου εκεί θα τους περιμένουν φίλαθλοι και της Καστοριάς και του Άρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σύνδεσμος Φίλων του Άρη στην Καστοριά βρίσκεται επί ποδός, ενώ αναμένεται απ’ όλη τη Δυτική Μακεδονία αν ο καιρός ευνοήσει να βρεθεί μπόλικος κόσμος στις κερκίδες του ΔΑΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Καραλιόλιος (ΣΔΠ Γρεβενών) με βοηθούς τους Καστοριανούς κ.κ. Δημητριάδη και Μπίντη. Τέταρτος έχει ορισθεί ο κ. Σιδερίδης (ΣΔΠ Καστοριάς).

*Παναγιώτης Βρουσουκίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected