Super League 1

Εισαγγελέας Φάκος : “Η ΕΠΟ εκτελεί εντολές παραγόντων”

ef4a9bca1a3d38db590d227b4b1c2be9_LΠυρά προς την ελληνική Ομοσπονδία εξαπέλυσε ο Ανδρέας Φάκος κατά την παρουσία του στη δίκη για τα φερόμενα ως «στημένα» παιχνίδια.

Ο πρώην Αθλητικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ, έδωσε το «παρών» στη δίκη, αλλά δεν κατέθεσε ως μάρτυρας, καθώς σύμφωνα με το ποινικό πλαίσιο δεν μπορεί να το κάνει από την στιγμή που ήταν κατήγορος για την ίδια υπόθεση σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης.

Ωστόσο, ο πρώην Αθλητικός Εισαγγελέας της Ομοσπονδίας, προχώρησε σε μερικές διευκρινήσεις, όπως για παράδειγμα να ζητηθούν από την ΕΠΟ οι αποφάσεις των επιτροπών για τα «ύποπτα» ματς, ενώ υποστήριξε πως έχει εκδώσει διατάξεις για πρόσωπα που θεωρεί πως δεν εμπλέκονται στην υπόθεση, όπως ο Σταύρος Ψωμιάδης.

Στην συνέχεια, ο Ανδρέας Φάκος μίλησε για την παρουσία του στην ΕΠΟ, υποστηρίζοντας πως η Ομοσπονδία εκτελεί τις… εντολές των παραγόντων. «Εμείς δεν ήμασταν αρεστοί στην ΕΠΟ. Η ΕΠΟ εκτελεί εντολές άλλων. Εκτελεί τις εντολές των παραγόντων. Ένα 15μηνο μείναμε στην ΕΠΟ και φύγαμε. Εγώ άλλο που δεν ήθελα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Και συνέχισε: «Σε αυτό το 15μηνο θέλαμε να προσφέρουμε κάτι, αλλά μας αντικατέστησαν και μάλιστα μετά από εμάς δεν πήγε κανένας εισαγγελέας. Έβαλαν έναν φορολογικό δικαστή να ασκήσει εισαγγελική έρευνα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected