Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Καστοριά – Άρης 1-3

Πολύ καλή εμφάνιση στα πλαίσια του εορτασμού των 50 χρόνων πραγματοποίησε η Καστοριά, η οποία αν και ηττήθηκε με σκορ 1-3 έδειξε καλά στοιχεία και ότι το μέλλον από εδώ και πέρα μπορεί να το ατενίζει με αισιοδοξία.

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Άρη, καθώς μόλις στο 10’ ο Κύργιας με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ωστόσο, στο 18’ ο Αναγνωστόπουλος έφερε το ματς στα ίσια (1-1) για τους «γουναράδες». Όμως, δύο λεπτά αργότερα, οι «κίτρινοι» πήραν εκ νέου το προβάδισμα, καθώς ο Μανιάς νίκησε τον Σαραφιανό.

Μάλιστα, με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι φιλοξενούμενοι πήραν… αέρα δύο τερμάτων, καθώς στο 48’ ο Γιάννης Παπαδόπουλος με δυνατό σουτ, έκανε το 3-1 για τον Άρη. Στη συνέχεια, οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του αγώνα και στο 81’ ο Καραγκούνης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί με τη… σειρά τους δοκάρι σε προσπάθεια του Τσαμασλίδη.

Καστοριά : Σαραφιανός, Σαββαΐδης, Σουμέλας, Αναγνωστόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Βελλίδης, Ντάντσης, Αλεξανδρίδης, Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Γ.

Άρης : Μπουζάνης, Κύργιας, Καραγκούνης, Σουνάς, Αγγελούδης, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος, Καρασαλίδης, Νταμαρλής, Μανιάς, Καραγιάννης. Έπαιξαν και οι: Τσουκάνης, Λεμονής, Κοτσαρίδης, Μπάλιος, Γκόλιας, Γιαννίτσης, Κοντοβάς

*onsports.gr, Παναγιώτης Βρουσουκίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected