Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική – Προσοχή στις ομάδες, δεν αστειεύεται η ΕΠΟ…

ποινεςΣυνολικό πρόστιμο ύψους 800 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στα παιχνίδια με Μανδραϊκό και Θύελλα Ραφήνας, όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

1. Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου σωματείου ΑΕΚ και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα (22/9/2013, Μανδραϊκός-ΑΕΚ, μεμονωμένα επεισόδια) και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ.

2. Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου αθλητικού σωματείου ΑΕΚ και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα (29/9/2013, ΑΕΚ-Θύελλα Ραφήνας, ρίψη κροτίδας) και του επιβάλλει χρηματική

“Καμπάνα” και για Πανσερραϊκό

Το ποσό των 300 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Πανσερραϊκός για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ματς Κυπέλλου Γ’ Εθνικής με τον Κιλκισιακό.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

1. Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου σωματείου Πανσερραϊκός  και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα (14/9/2013, Πανσερραϊκός-Κιλκισιακός, ρίψεις αντικειμένων) και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected