Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Τέλος ο Πάλλης!

68d4aaa1d8dea9f53c30389eb07771b6_1Παρελθόν από την προεδρία του Πυρσού Γρεβενών αποτελεί ο Θανάσης Πάλλης. Προσωρινά αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Οι… ψίθυροι και τα σενάρια για αποχώρηση του Θανάση Πάλλη από τα κοινά και την προεδρία του Πυρσού, είχαν τελικά βάση, παρά τις αρχικές διαψεύσεις του ίδιου. Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων παραιτείται από την «κεφαλή» της ομάδας, επικαλούμενος άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, κυρίως στο εξωτερικό. Ο Πάλλης τονίζει ότι παραμένει οπαδός των πράσινων και κοντά στη διοίκηση, ευχαριστώντας τον εμπνευστή της προσπάθειας Δημήτρη Πατσιούρη, τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Επίσης, ο απερχόμενος πρόεδρος κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην ομάδα, ενώ σε πρώτη φάση την προεδρία αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παναγιωτόπουλος (δεξιά στη φωτό, μαζί με τον Πάλλη). Στη σκιά των εξελίξεων, η ομάδα του Σωτήρη Μαυροδήμου δίνει την Κυριακή δύσκολο αγώνα στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό.

Αναλυτικά οι δυο ανακοινώσεις που εξέδωσε το Σάββατο η ομάδα των Γρεβενών:

«ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΛΗ

Ένας κύκλος κλείνει μετά από ένα αρκετά επιτυχημένο ξεκίνημα, αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές του ομίλου μας. Λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, και εξαιτίας του ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα θα βρίσκομαι στο εξωτερικό αποχωρώ από την θέση του προέδρου του Πυρσού μας. Παραμένω οπαδός της ομάδας μας και φυσικά κοντά στην προσπάθεια των υπολοίπων παιδιών που συνεχίζουν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για όσα κάναμε μαζί μέχρι τώρα, θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Πατσιούρη, που είναι ο εμπνευστής της όλης προσπάθειας για την τιμή που μου έκανε να με καλέσει να συμμετέχω και εγώ στα κοινά του Πυρσού. Ευχαριστώ τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, που δείχνουν έμπρακτα την αξία τους στο γήπεδο και την παθολογική αγάπη τους για τον Πυρσό μας, όντας σίγουρος πως θα συνεχίσουν μέχρι τέλους πετυχαίνοντας σπουδαία πράγματα. Τελειώνοντας καλώ τον λαό του Πυρσού μας, όσο και της πόλης των Γρεβενών να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα μας και το όραμα των ανθρώπων που συνεχίζουν αγκαλιάζοντας την προσπάθεια τους.

Κλείνω με αυτό που μου έδωσαν όλοι στα Γρεβενά να καταλάβω, το διάστημα που ασχολούμουν με την ομάδα: Μία Πόλη…Μία Δύναμη…Μία Ομάδα… Η ομάδα μας!

Μετά τιμής
Αθανάσιος Πάλλης
Τέως Πρόεδρος Πυρσού Γρεβενών». «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΑΣ Πυρσός Γρεβενών ευχαριστεί τον Αθανάσιο Πάλλη για την προσφορά του στην ομάδα. Προσωρινά χρέη προέδρου αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος».

*athleticlarisa.gr