Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΛ Καλλονής – SKODA Ξάνθη (1-5) Στο 63′ ο Βασιλακάκης

f996fd7e9bd3be577839110ffc4c9a4a_LΜεγάλη εμφάνιση από τη SKODA Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»  όπου διέλυσε με το εμφατικό 5-1 την Καλλονή με τους Σολτάνι και Σολάρι να κάνουν ό,τι θέλουν στο παιχνίδι.

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Ξάνθη στο ουδέτερο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στην Καλλονή, επί της οποίας πήρε εμφατική νίκη με 5-1 για να πλησιάσει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ ευτύχισε να έχει σε τρομερή ημέρα τους Σολτάνι και Σολάρι οι οποίοι έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο για να διαλύσουν την Καλλονή.

Στο 24’ ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ, για να έρθει το 2-0 από τον Σολτάνι στο 32’. Οι τυπικά γηπεδούχοι, μείωσαν προσωρινά στο 41’ με τέρμα του Λεοζίνιο, ωστόσο δεν κατάφεραν ποτέ να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό γιατί ο Σολάρι στο 45’ έκανε το 3-1 για να «καθαρίσει» από νωρίς για την ομάδα του. Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά με τους Θρακιώτες να συνεχίζουν να κάνουν το… κουμάντο.

Στο 54’ο Σολτάνι με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έκανε το 4-1, για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Σολάρι στο 92’ με τον έμπειρο επιθετικό να ολοκληρώνει το χατ-τρικ.

ΑΕΛ Καλλονής : Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Γκάσιτς (59’ Χωριανόπουλος), Κλιμάκο, Γιάκουμπ, Άλβες, Σιλιγαρδάκης (59’ Αγρίτης), Λεοζίνιο, Γκόμεζ (66’ Γάλας), Γκαρσία, Καζάκης.
SKODA Ξάνθη : Ζαρόπουλος, Μουκουάνα, Γούτας, Σουάρες (63’ Βασιλακάκης), Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Ντιέ (73’ Χοσέμι), Σολάρι, Κάλβο (84’ Ράνος).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected