Κατηγορίες
Super League 1

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 1-1

26758ff13edd9aa015f061a2469f5258_LΌρθιος… στη Ριζούπολη έμεινε ο Παναιτωλικός, καθώς «δραπέτευσε» με την ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και έμεινε σε απόσταση… βολής από την πεντάδα, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Μπάμπης Τεννές δεν κατάφερε να κάνει ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο των γηπεδούχων, μια και παρά το γρήγορο… αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς στο 7’, οι φιλοξενούμενοι πήραν την ισοπαλία με ένα… τυχερό τέρμα του Μελισσά στο 74’. Έτσι, τα «καναρίνια» έφτασαν στους 10 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τους «κυανόλευκους».

Η εξέλιξη του αγώνα

Η αναμέτρηση άρχισε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 7’ πήραν προβάδισμα στο σκορ με το αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς, στην προσπάθεια του επιθετικού των φιλοξενούμενων να διώξει το κόρνερ του Γκουέλα.

Ωστόσο, το τέρμα φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά για τα «καναρίνια», τα οποία ανέλαβαν την πρωτοβουλία και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά στο 21’ το σουτ του Μπικέι πέρασε άουτ, ενώ στο 30’ ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Κούσα, κάτι που έκανε και στο επόμενο λεπτό σε κεφαλιά του Καμαρά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναιτωλικός αύξησε την πίεση του, απείλησε στο 70’ με το φάουλ του Γκάλου που πέρασε άουτ και τη… λύση στον «Γόρδιο Δεσμό» της άμυνας των γηπεδούχων έδωσε ο Μελισσάς με έναν τυχερό τρόπο. Συγκεκριμένα, στο 74’ ο Έλληνας θέλησε να κάνει την σέντρα, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στην εστία του Τζόρβα.

Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες αναζήτησαν ένα δεύτερο γκολ που θα τους έβαζε σε θέση… οδηγού, αλλά δεν κατάφεραν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με το ισόπαλο 1-1.

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Κόρμπος (78’ Ζουέλα), Καμαρά, Γκουέλα, Τσοκάνης (65’ Μπάρκογλου), Διαμαντής (52’ Έγκον), Φαρινόλα.

Παναιτωλικός : Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (87’ Καλογέρης), Μελισσάς, Γοδόι (60’ Μπελόν), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (46’ Θεοδωρίδης), Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέι, Μπόγιοβιτς.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected