Κατηγορίες
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Λύση για το γηπεδικό!

giannitsa-fasi_610x400Συμβιβαστική λύση με τον Δήμαρχο Γιαννιτσών, Γρηγόρη Στάμκο βρήκε η διοίκηση της Αναγέννησης και η ομάδα επιστρέφει στη φυσική της έδρα, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα με τη Ζάκυνθο. Οι δυο πλευρές υπέγραψαν χαρτί παραχωρητηρίου, για προπονήσεις Παρασκευή-Σάββατο και χρήση Κυριακή και έτσι εγκαταλείπεται σε αυτή τη φάση ο Νέος Μυλότοπος, με την ομάδα να γυρνά στο… σπίτι της και τη «θαλπωρή», ευελπιστώντας να δώσει το «παρών» ο κόσμος και να έρθουν τα αποτελέσματα.

Χαραλαμπίδης για βοηθός

Παράλληλα, άμεσα θα ξεκαθαρίσει το θέμα βοηθού προπονητή, με βασικό υποψήφιο τον παλαίμαχο των κυανόλευκων, Πολυχρόνη Χαραλαμπίδη, που προπονεί τον Άρη Αμπελιών (έπαιξε και σε Απόλλωνα Καλαμαριάς-Κιλκισιακό).

Εξάλλου, παρά το χειρότερο ξεκίνημα της τριετίας, η ομάδα της Πέλλας έδειξε βελτιωμένη με τον Ηρακλή στο ντεμπούτο του Νίκου Ζαλίκα και αισιοδοξεί για τη συνέχεια (αμφίβολος μόνο ο Σάρρος, ενώ δεν υπάρχουν άλλα ιδιαίτερα προβλήματα). Τέλος, το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση του Λάκη Καραογλανίδη παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected