Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γιάννης Αραμπατζής : “Η μεγάλη μου αγάπη”

23479a8ed11f785041940263a689f27f_LΤην αγάπη του για την ομάδα της ΑΕΚ εξέφρασε ο Γιάννης Αραμπατζής σε ιστοσελίδα της Κύπρου και αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο έμπειρος τερματοφύλακας  αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα που κάνει η Ένωση, τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα αλλά και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη που έχει αναλάβει τον «δικέφαλο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις στο balla.com.cy

Παρακολουθείς τι συμβαίνει στην πρώην ομάδα σου, την ΑΕΚ Αθηνών;

Παρακολουθώ από τα σάιτ. Μιλάω και με ανθρώπους της ομάδας. Πήγα και τους επισκέφτηκα την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν στην Αθήνα. Έντεκα χρόνια είναι αυτά. Είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι μέσα στην καρδιά μου η ΑΕΚ.

Πώς εξηγείς τη στάση του κόσμου της που την ακολουθεί ακόμη και στη Γ’ Εθνική;

Ο κόσμος είναι η ψυχή της ομάδας. Πίστευα ότι θα ήταν κοντά στην ομάδα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ένας άνθρωπος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που ο κόσμος τον πιστεύει και τον ήθελε στα διοικητικά. Ο κόσμος θα ήταν κοντά στην ομάδα ούτως ή άλλως. Οπότε δεν με εκπλήσσει καθόλου αυτό που γίνεται στις κερκίδες του γηπέδου.

Ήσουν τόσα χρόνια στην ομάδα. Τι πήγε στραβά και έφτασε σ’ αυτό το σημείο;

Πολλά πήγαν στραβά μετά το 2008, δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τι και πώς τώρα. Έχει ανοίξει μία νέα σελίδα, τα καλύτερα έρχονται στην ΑΕΚ.

Θα επιστρέψεις κάποια στιγμή;

Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Δουλεύω σκληρά και μακάρι να γυρίσω και να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, την αγαπώ πολύ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected