Κατηγορίες
Super League 1

Δίκη για “στημένα” – Απολογήθηκε ο Καλόπουλος

539334_olympiakos_panathhnaikos_superleague_23h_agonistikh_kalopoylos_ic_19-02-2011Στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή Γιώργο Αυγέρη βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Τετάρτη ο πρώην διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος, προκειμένου να απολογηθεί για το σκάνδαλο των “στημένων αγώνων”.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην διαιτητή στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη (από τον Ιούνη του 2011) είναι δωροδοκία-δωροληψία, αλλοίωση αποτελέσματος και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Ο πρώην διαιτητής είχε διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκη τον Φεβρουάριο του 2011  όπου υπήρξε μια κατά γενική ομολογία κακή διαιτησία.

Κυρίως, είχε ακυρωθεί ως οφσάιντ γκολ του Παναθηναϊκού με τον Κατσουράνη, ενώ στο τέλος του αγώνα είχαν σημειωθεί επεισόδια με την εισβολή των οπαδών του Ολυμπιακού στο αγωνιστικό χώρο.

Ο Θεσσαλονικός ρέφερι, όπως και όλοι οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, περιμένουν να κλείσει τις επόμενες ημέρες η δικογραφία, ο Εισαγγελέας Εφετών να προτείνει ποιοι από αυτούς πρέπει να απαλλαχθούν με βούλευμα και ποιοι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη και εν τέλει το Συμβούλιο Εφετών να αποφασίσει.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected