Κατηγορίες
Αθλήματα

Α1 Χάντμπολ Γυναικών – Ντέρμπι σε Δαϊς και Γιαννιτσά

αμυντας αμυνταιουΑυτό το Σαββατοκύριακο διεξάγεται η 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Αύριο ο Μέγας Αλέξανδρος θα υποδεχθεί τον Αμύντα Αμυνταίου της Φωτεινής Νούσια στο ντέρμπι της Κεντρικής Μακεδονίας με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το ντεμπούτο τους στην μεγάλη κατηγορία. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦ Νέας Ιωνίας και Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας της Ναυσικάς Ματαρώνα θα διεξαχθεί τελικά Κυριακή και όχι Σάββατο στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς στις 16:30, λόγω κωλύματος του κλειστού της Νέας Ιωνίας.

Ο προπονητής του Αμύντα Νίκος Γιώσκος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την πρεμιέρα της ομάδας του: «Για εμάς είναι μια πρόκληση η συμμετοχή μας στην Α1. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και από κει και πέρα ότι καλύτερο μπορούμε. Υπάρχει άγχος και κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι χρόνια στην Α1 Γυναικών με νεανικό σύνολο. Σαν επιτροπή χάντμπολ έχουμε βάλει σαν στόχο να μην είμαστε περαστικοί από την Α1. Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Δημοτική αρχή συμπολίτευση και αντιπολίτευση και στον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου, την Αντιπεριφέρεια Φλώρινας, τα συστεγαζόμενα φαρμακεία και σε όλον τον κόσμο της περιοχής».

«Είμαστε έτοιμοι για το… μπαμ»

Το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν μετά το ΠΑΟΚ- Νέα Ιωνία, θα διεξαχθεί την Κυριακή όπου η Νέα Ιωνία θα αγωνιστεί κόντρα στην Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Σίμπι Ντοιτσίνοφ είπε: «Προσωπική μου άποψη είναι ότι το πρωτάθλημα θα έπρεπε να αναβληθεί για περίπου ένα μήνα. Αγωνιστικά εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο «μπαμ». Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και έτυχε να είναι το πρώτο μας στη σεζόν. Είναι σίγουρο ότι έχουμε καλύτερο υλικό από πέρσι και περισσότερες επιλογές».

Από την πλευρά της η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου υπογράμμισε: «Παρότι δεν υπάρχει χρόνος για προσαρμογή, έχοντας δύο συνεχόμενα ντέρμπι, είμαστε μια ομάδα που έχουμε θέσει ως στόχο πρωτάθλημα και κύπελλο. Περιμένω την ομάδα μου να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να παίξει γρήγορο χάντμπολ με καλές άμυνες κόντρα σε έναν πάντα υπολογίσιμο αντίπαλο. Σεβόμαστε την Αναγέννηση Άρτας, αλλά και εμείς έχουν την δική μας δυναμική και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Πρόγραμμα και Διαιτητές
Α1 Γυναικών (2η αγωνιστική)
Σάββατο 26/10/2013
Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος – Αμύντας Αμυνταίου (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Αγγελίδης)
Κυριακή 27/10/2013
Δαϊς 16:30, ΟΦ Νέας Ιωνίας – Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Τσάκωνας- Καραπάνος, Μίγκας)

*handball.org.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected