Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μακροχώρι – ΑΟ Χαλκίς 3-2

Συνέχισε τις…υψηλές πτήσεις το Μακροχώρι, επικρατώντας του ΑΟ Χαλκίδας με 3-2 σε έναν αγώνα “γραν-γκινιόλ”, με τους φιλοξενούμενους να τελειώνουν το παιχνίδι με 9 παίκτες και τους γηπεδούχους με 10. Η ομάδα του νομού μας, παρά το κακό της ξεκίνημα και το μέτριο πρώτο μέρος, επικράτησε κατά κράτος στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πέτυχε τρία τέρματα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Στο γήπεδο για ακόμη μία φορά η ίδια εικόνα που εμφανίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, με την παρουσία λιγοστού κόσμου στις κερκίδες παρά τη θετική εικόνα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Λεωνίδας Μπίλης επέλεξε τελικά τον Σπύρο Σταματέλο κάτω από τα δοκάρια και σε σχέση με το παιχνίδι στη Λαμία η απουσία του Πέτρου Σαλέπη που δέχτηκε την κόκκινη κάρτα στον συγκεκριμένο αγώνα, επιλέχθηκε ο Μωυσής Τριανταφυλλίδης στο αρχικό σχήμα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναγιώτης Τοκπασίδης στερήθηκε τις υπηρεσίες του τερματοφύλακα Σουτζόγλου, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τα Λευκάδια, του Κωτσαγκάγκα που αποβλήθηκε στο συγκεκριμένο ματς ενώ η έκπληξη στο αρχικό σχήμα ήταν η απουσία των Σέγκου και Τσαλμά.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους “ασπρόμαυρους”, καθώς παρουσιάστηκαν διαβασμένοι απέναντι στους αντιπάλους τους. Έκλεισαν καλά τους χώρους προς την εστία του Ντουμάνη και με ενισχυμένο κέντρο “μπλόκαραν” τα ατού της Ένωσης. Στο 32′ η Χαλκίδα έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γκαράνη, παρόλα αυτά όμως οι “κυανόλευκοι” κατάφεραν να προηγηθούν στο 41′ με τον Γκιόκα, που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με κοντινή προβολή έκανε το 0-1.

Η εξέλιξη αυτή, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, “πείσμωσε” τους γηπεδούχους. Ο Λεωνίδας Μπίλης πέρασε στον αγώνα τους Κοσμά Ποζίδη και Δημήτρη Βούλγαρη, αλλαγές που έδωσαν επιθετική πνοή στους “ασπρόμαυρους”. Στο 50′ ο Δημήτρης Καφές έφερε το ματς στα ίσια και δέκα λεπτά αργότερα θα έρθει η σειρά του Νίκου Σαρηγιαννίδη να κάνει την ανατροπή για την ομάδα του μέσα σε αποθέωση.

Το παιχνίδι πλέον είχε περάσει στα χέρια των γηπεδούχων, οι οποίοι ήλεχγαν τον ρυθμό και στο 75′ θα έρθει και το τρίτο τέρμα με ωραία ενέργεια και τελείωμα από τον Αντώνη Ηλιάδη. Στο 90+1′ οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν με τον Κιάφα και μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, θα αποβληθούν δύο ποδοσφαιριστές, ένας για κάθε ομάδα. Από το Μακροχώρι θα αποβληθεί με δύο κίτρινες σε διάστημα 12 λεπτών ο Μάριος Αργυρόπουλος και για τους φιλοξενούμενους ο Μπαλαμπάνης.

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Σταματέλος, Συμεωνίδης, Τριανταφυλλίδης (46′ Ποζίδης), Τζεϊρανίδης, Σαρηγιαννίδης, Γεωργίου (83′ Αργυρόπουλος), Ελευθεριάδης (46′ Βούλγαρης), Πιέτρα, Καφές, Τσακαλίδης, Τ., Ηλιάδης Α.

ΑΟ Χαλκίς : Ντουμάνης, Πέτσης (63’ Ταυταρίδης), Μπαλαμπάνης, Καραμπάς, Γκαράνης, Ευσταθίου, Βαλκάνος, Ναουμίδης, Γκιόκας (63’ Κιάφα), Κάρος, Τσατσαρώνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected