Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 0-1

DSCN7525Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι για τη “Βασίλισσα” που κατάφερε να χάσει! Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο του Διαβατού και παρά την πολύ καλή της λειτουργία σε όλους τους τομείς, δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας από το σημερινό παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος η “Βασίλισσα” κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ειδικά στο πρώτο 20λεπτο έπαιξε στο μισό γήπεδο τους “κυανόλευκους”. Στο 15′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μελικιώτη, με τον ρέφερι από την Πέλλα να δείχνει “παίζεται”. Στο 25′ θα έρθει το γκολ για τους φιλοξενούμενους με τον Ιωάννου, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μουσκάι, η άμυνα της Βέροιας δεν έδιωξε όπως θα έπρεπε και ο σκόρερ με δυνατό μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Βασιλειάδη.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου της, πίεσε ψηλά δεν κατάφερε όμως να μετουσιώσει σε τέρμα την σαφή εδαφική της υπεροχή. Μάλιστα στο 89′ θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ο Κατσούλης σημάδεψε το δοκάρι του Κολιοφούκα.

Με τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε για 64′ ο Ημαθιώτης επιθετικός, Γιάννος Πασχάλης ο οποίος πέρσι φορούσε τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Βασιλειάδης, Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Σαρακατσάνος, Ρογγότης, Τάνης (46′ Σιμηχανίδης), Ντόγος, Παπαγεωργίου (60′ Λουμάνι), Μελικιώτης, Χαραλαμπίδης, Πέτκος (74′ Λαζόπουλος)

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Κολιοφούκας, Μουσκάι, Φίλιος, Φράγκος, Τάχιας, Πανταζής (88′ Ζωγράφος), Χαρίσης, Φαρμάκης, Νάκος, Ιωάννου (91′ Μάγκος), Πασχάλης (64′ Παπαρούνας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected