Γ Εθνική / Τοπικά

Γ’ Εθνική – Η παρουσία των Ημαθιωτών

γ εθνικη 1Γιώργος Παπαστεργίου (Εθνικός Σιδηροκάστρου) : Τη δεύτερή τους νίκη πήραν στο πρωτάθλημα τα Μουδανιά που επικράτησαν 3-1 του Εθνικού Σιδηροκάστρου. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τέρμα του Οκάν, ωστόσο στο 35’ ήρθε η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους με τέρμα του Ρόβα. Στο 40’ ο Παναγιωτόπουλος έκανε το 2-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα από τον Ταρασίδη.

Μουδανιά : Ζηρίνογλου, Αλμανίδης (65΄ Κώστας), Ζαμπούρης, Καράγαλης, Ντινιώτης, Μπιμπισίδης (55΄ Μπεμπερίδης), Αποστόλου, Μυσιρλί Οκάν (46΄ Κάρτας), Μυσιρλί Γιοχάν, Ταρασίδης, Παναγιωτόπουλος.
Εθνικός Σιδηροκάστρου : Γαβριηλίδης, Ιωαννίδης, Πετρίδης, Πρόβατος, Καρυπίδης, Αμπαδίνης (55΄ Μαυρουδής), Τσεμπερίδης, Μουτεσίδης, Ρόβας (75΄ Διαμαντής), Μπουζούρας (67΄ Αϊβαζίδης), Παπαστεργίου.

Νίκος Τριανταφυλλίδης (Κιλκισιακός) : Δεν υπήρξε γκολ στην αναμέτρηση της Δόξας Πετρούσας με τον Κιλκισιακό με τους γηπεδούχους να χάνουν και πέναλτι. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Δόξας Πετρούσας με τον Κιλκισιακό με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, ωστόσο η εκτέλεση πέναλτι του Μπακιρτζίδη στο 45’ δεν βρήκε στόχο.

Δόξα Πετρούσας : Αποστολίδης, Κώτσιος Γ., Μπακιρτζίδης (75΄ Σερέτης), Πατένταλης, Κώτσιος Δ., Χατζίεφ, Στέρεφ, Παπαδόπουλος, Τσιακουρίδης (67 ΄ Γιαννίκης), Γάιδας (83΄ Ουζούνογλου), Παυλίδης.
Κιλκισιακός : Μπαντής, Σερταρίδης (46΄ Καρατζιάς), Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος, Ματεντζίδης (50΄ Σαββίδης), Αϊβαζίδης, Λογγινίδης (61΄ Καρανδρέας), Μπελίτσας.

Αντώνης Παπατζίκος (Αγροτικός Αστέρας) : Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Ηρακλής Αμπελοκήπων και Αγροτικός Αστέρας με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να μη βολεύει τους φιλοξενούμενους. Δύο ακόμα βαθμούς έχασε ο Αγροτικός Αστέρας στην προσπάθειά του να βρεθεί σε επαφή με την πρώτη θέση, καθώς «κόλλησε» στο ισόπαλο 0-0 με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 10’ με τον Παπαδόπουλο, ενώ ο ίδιος παίκτης για ακόμα μία φορά σημάδεψε το δοκάρι στο 40’.

Ηρακλής Αμπελοκήπων : Ζιάκας, Αλεξόπουλος (90΄ Τζιόλης), Ξανθόπουλος (67΄ Ιορδανίδης), Πομάκης, Σακαλής, Παπαϊωάννου, Νικολίτσας, Αθανασιάδης (60΄ Ζυρίδης), Χαψάς, Ζγκούρι, Βεϊδαμενίδης.
Αγροτικός Αστέρας : Ταταρίδης, Κουκουλέκης (λ.τ. 30΄ Χουνουζίδης), Χατζηλιάδης, Κώτσιας, Γκέρμαν, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Σαμουηλίδης, Μπεκιάρης, Παπαδόπουλος (74΄ Παπατζίκος), Λαζαρίδης (48΄ Παππάς).

Μ.&Ι. Σαπάνης (Δόξα Πενταλόφου) : Mε αντεπίθεση στο τέλος η Δόξα Πενταλόφου πήρε τη νίκη στο Θεσπρωτικό, επικρατώντας 3-1 του Κεραυνού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14’ με σουτ του Δαλκίδη, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 63’ με σουτ του Κούση για το 1-1. Στο 85’ ο Μίλτος Σαπάνης με πλασέ έκανε το 1-2, ενώ στο 90+2’ ο Φαρούτζος σε αντεπίθεση διαμόρφωσε το τελικό1-3. Στο 86’ ο Βακουφάρης αποβλήθηκε απευθείας για εξύβριση σε αντίπαλο.

Κεραυνός Θεσπρωτικού : Ντούκα, Κωστακιώτης, Φαρμάκης, Ρακόπουλος, Μπουρδούβαλης, Λατσέλος, Λάππας (71’ Τούσκας), Κούσης, Σιδηρόπουλος, Στέκας (64’ Τάπρατζης), Κολιός Γ. (67’ Κολιός Π.)

Δόξα Πενταλόφου : Καστανίδης, Σαραμούλτης, Γαβριηλήδης, Δαλκίδης, Σαπάνης Ι., Ταΐρης (89’ Σκέντο), Ιβάνοφ, Σταμούλης (75’ Φαρούτζος), Βακουφάρης, Σαπάνης Μ. Γκρίλας (67’ Αραμπατούλης)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected