ΑΕΠ / Ακαδημίας Βέροιας – Δελτίο Τύπου

αεπ ακαδημιαΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ –Α.Ε.Π:1-0

ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση της η Α.Ε.Π με αποτέλεσμα να υποστεί ακόμα μια ήττα. Η Δόξα Νάουσας κέρδισε δίκαια και καθαρά αφού επέβαλε τον ρυθμό της και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Οβεζύκογλου ο όποιος έπιασε τα άπιαστα.

ΣΥΝΘΕΣΗ Α.Ε.Π : ΟΒΕΖΥΚΟΓΛΟΥ,  Ιορδανίδης, Θεοδωρίδης. Γκαλαίτσης, ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ Γ,  Γκίλινας (70΄Γκέλος), Καλτσάς, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, Νταμοτσίδης, Γαλάνης, Σιούτης.

Επομένη αγωνιστική : Α.Ε.Π-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ  στην Ραχιά

ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ -ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ :3-1

Σκόρερ : 30΄Ανθυμιαδης, 65΄Σαουλιδης, 75΄Μπέσιος (Ακαδημία Βέροιας) / 55΄ Παπαδόπουλος Γ. (Μακεδόνας)

ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Βελτιωμένη η ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ για μια ακόμη αγωνιστική κατέφερε να κερδίσει την δυνατή και γυμνασμένη ομάδα του Μακεδόνα προσθέτοντας 3 πολυτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ : Φωτιάδης, Δρόσος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ,  Τρούπκος (82΄Κουιρουκιδης), Σαουλίδης, ΜΠΕΣΙΟΣ, ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΧΟΝΔΡΑΝΤΩΝΗΣ, Ανθυμιάδης (75΄ Κούσιος), Καβουνόπουλος (30΄ Μανουσαρίδης).

Επομένη αγωνιστική : ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ στην Επισκοπή.

Την Τετάρτη 30/10/  η Ακαδημία αγωνίζεται στη Λυκογιάννη στο εξ αναβολής

Παιδικό τμήμα : ΛΕΥΚΑΔΙΑ – Α.Ε.Π+ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔ. ΒΕΡΟΙΑΣ:3-4

Σκορερ Α.Ε.Π+ΑΚΑΔ.ΠΟΔ. ΒΕΡΟΙΑΣ : ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Χ. 2 (5΄και στο 30΄), ΑΠΑΖΙΔΗΣ 65,΄MUCHA 80΄

Αν οι υπεύθυνοι των παιδικών και προπαιδικών τμημάτων δεν καταλάβουν ότι σε αυτές τις ηλικίες δεν μετράει το αποτέλεσμα, και για να κερδίσουν αυτά τα παιχνίδια  χρησιμοποιούνε μεγαλύτερα παιδιά από ότι επιτρέπετε τότε είμαστε σε λάθος δρόμο. Μήπως και οι Ε.Π.Σ. πρέπει να πάρουν θέση?

ΣΥΝΘΕΣΗ Α.Ε.Π+ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ : Φλώρος, ΣΟΦΙΑΝΝΙΔΗΣ, Σακελλαρίου (60΄Μπιλδίρης), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ., ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ, ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (60΄Kαραλής), ΑΠΑΖΙΔΗΣ, Κούβαρος, Μπαζάκας (25΄Παπαδόπουλος Απ.), Κωστογλίδης (35΄ΜUCHA LEDI)

Τμήματα υποδομής

Ευχάριστο πρωινό πέρασαν τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π+ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔ. ΒΕΡΟΙΑΣ παίζοντας στα γήπεδα της Ε.Α.Π ο καιρός βοήθησε να χαρούν και οι νεαροί αθλητές αλλά και οι γονείς τα παιχνίδια.

Επομένη αγωνιστική : Α.Ε.Π+ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ-ΜΕΛΙΚΗ στην Ραχιά.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ

Ο πρόεδρος και οι προπονητές της Α.Ε.Π+ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ εύχονται στην οικογένεια του ΘΩΜΑ ΤΡΟΥΠΚΟΥ για τον ερχομό του νέου μέλους να σας ζήσει γερό και τυχερό σε όλη του τη ζωή. Και να πάρει το ταλέντο του μπαμπά του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected