Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΟΦΗ – Καλλιθέα 1-1

ed8dea8f61861ac946ccd2a6fbe066fe_LΟι Κρητικοί είδαν την Καλλιθέα, παρά τις πολλές αλλαγές της, να «χτυπάει» το ματς στο «Γεντί Κουλέ» και το 1-1 που διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό έφερε την πρόκριση… με θρίλερ!

Στο πρώτο ματς των δυο ομάδων η Καλλιθέα είχε δείξει καλά στοιχεία και είχε ηττηθεί στο φινάλε αρκετά δύσκολα, με μια στημένη φάση και κεφαλιά του Ζόρο, σχεδόν στο τελευταίο λεπτό του ματς. Στο ματς που έγινε απόψε στο «Γεντί Κουλέ», ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά κι έδειξε διάθεση να τελειώσει από νωρίς την υπόθεση-πρόκριση, καθώς μόλις στο 8′ πήρε προβάδισμα με τον Θαναση Παπάζογλου να σκοράρει.

Το 1-0 του ΟΦΗ παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου ακυρώθηκε ένα γκολ του Πίκολο ως οφσάιντ, με τους ανθρώπους της Καλλιθέας να διαμαρτύρονται έντονα γι’ αυτή την απόφαση. Το παιχνίδι από εκεί και πέρα έγινε αρκετά ανιαρό, με τους Κρητικούς να κρατάνε το προβάδισμα ως το 90′, όταν και ο Φαγιέ ισοφάρισε και μετέτρεψε τα λεπτά των καθυστερήσεων σε… θρίλερ. Εν τέλει, το 1-1 παρέμεινε ως το φινάλε με τον ΟΦΗ να περνά στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΟΦΗ : Φερνάντες, Τριποτσέρης, Παπάζογλου (66′ Μακουκούλα), Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (46′ Κουτσιανικούλης), Ζβασίγια, Φραγκουλάκης (86′ Νιμανί), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης.

Καλλιθέα : Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Παγώνης, Θεολόγου, Πίκολο, Καλαμιώτης, Φαγιέ, Σταύρου, Κατσικογιάννης, Γκαλάν, Τόρες (63′ Χαϊκάλης).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected