Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΟΚ – Εργοτέλης 2-1

0c4187f1980250a6d35330a26c855a33_LΣε νεκρό χρόνο ο Βούκιτς διατήρησε το απόλυτο των νικών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, επικρατώντας 2-1 του Εργοτέλη!

Ο Σέρβος και πάλι αποδεικνύεται σε χρυσή αλλαγή του Στέφενς, σώζοντας τον ΠΑΟΚ από μια απώλεια βαθμών, καθώς στην τελευταία φάση του αγώνα με εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο13’ με τον Βερπακόφσκις και δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ, που ισοφάρισε στο 63’ με τον Κατσουράνη.

Αν και ο ΠΑΟΚ μπήκε ορεξάτα, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που «πάγωσε» την Τούμπα στο 13’, όταν ο Διαμαντάκος σε αντεπίθεση βρήκε τον Βερπακόφσκις και εκείνος με πλασέ νίκησε τον Χακόμπο για το 0-1. Ακολούθησε ένας μονόλογος του ΠΑΟΚ με ασφυκτική πίεση και κάποια σουτ, αλλά ο Αθανασίου όσες φορές χρειάστηκε παρενέβη καταλυτικά και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Οι Κρητικοί δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς είχαν 11 τελικές, αλλά κανένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει και τον Εργοτέλη να αμύνεται. Και στο 63’ κατάφεραν από μια στημένη φάση, ένα φάουλ του Λίνο και μια κεφαλιά του Κατσουράνη, ήρθε η ισοφάριση. Οι Κρητικοί παραλίγο να σημειώσουν και δεύτερο γκολ, όταν ο Πελέ με μακρινό σουτ αιφνιδίασε τον Χακόμπο, αλλά ο Κατσικάς έδιωξε σε κόρνερ προ του Διαμαντάκου. Οι γηπεδούχοι πίεζαν μαζικά, αλλά ο Εργοτέλης μετά την ισοφάριση έψαχναν τους χώρους για να βγουν μπροστά.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει ισόπαλο, ο Βούκιτς στην τελευταία φάση του αγώνα, κι ενώ είχαν συμπληρωθεί οι καθυστερήσεις, με εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Αθανασίου και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, γράφοντας το τελικό 2-1.

ΠΑΟΚ : Χακόμπο, Κίτσιου, Βίτορ (35’ Λόπεθ), Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ, Κατσουράνης, Νίνης (53’ Βούκιτς), Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης (75’ Νέτσιντ)

Εργοτέλης : Αθανασίου, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Μεχία, Κοιλιάρας, Πελέ, Καρντόσο (69’ Κοζορώης), Χαντί, Διαμαντάκος, Μπουχαλάκης (81’ Σαρρής), Βερπακόφσκις (74’ Ρομάνο)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected