Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Φίλιππος Μέσης 2-1

DSCN8541Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής επικράτησε ο πιο ψύχραιμος και ο πιο πειθαρχημένος στο αγωνιστικό πλάνο που είχε εξ αρχής. Αυτή ήταν τελικά η ΑΕ Χαρίεσσας, η οποία με πρωταγωνιστή για ένα ακόμη παιχνίδι τον Βασίλη Καρασαρίδη επικράτησε του Φίλιππου Μέσης και έφτασε τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τα λάθη της αντίπαλης ομάδας, που έκανε ίσως το χειρότερο της παιχνίδι από την αρχή του πρωταθλήματος.

Μοναδική…όαση στη σημερινή εμφάνιση των φιλοξενούμενων, το διάστημα των 10 λεπτών στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον…συνήθη ύποπτο Χρήστο Μπρέγκου. Έχασε όμως με σοβαρό τραυματισμό τον Σπύρο Βοργιατζίδη, ο οποίος  σε μία διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα συγκρούστηκε με τον Σιδηρόπουλο και χρειάστηκε να του τοποθετητούν 7 ράμματα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά, καθώς στην πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα (13′), ο Βασίλης Καρασαρίδης με ωραίο πλασέ νίκησε τον Θεοδωρίδη ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Το γκολ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, με τους “βυσσινί” να είναι πλέον αναγκασμένοι να ζητήσουν την ισοφάριση και να ρισκάρουν ακόμη περισσότερο. Το γκολ τελικά ήρθε στο 45+3′ από τον Μπρέγκου, ο οποίος δέχτηκε την παράλληλη πάσα του Παππά και από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον εξαιρετικό σήμερα Αντιφάκο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 63′ θα φτάσουν κοντά στο γκολ αλλά ο Βασίλης Καρασαρίδης δεν θα σημαδέψει σωστά στο τετ-α-τετ με τον Θεοδωρίδη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά ατομικά λάθη, κυρίως στο χώρο του κέντρου και στο 81′ οι “κιτρινόμαυροι” θα πετύχουν το νικητήριο όπως θα αποδειχθεί τέρμα, με τον Βασίλη Καρασαρίδη, να δέχεται τη σέντρα από τον Ιωαννίδη και με δυνατό σουτ θα βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Στο 85′ εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Μπρέγκου, θα αποκρούσει με υπερένταση ο Αντιφάκος και στις καθυστερήσεις τα αδέρφια Καρασαρίδη θα χάσουν αμφότεροι ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Ασβεστάρας. Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Κατσουγιαννόπουλος (21′), Χαλκιάς (34′), Θεοωρόπουλος (38′), Μουρατίδης (58′), Γκατζίδης (78′), Λέσκας (84).

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Φωτιάδης (76′ Καρασαρίδης Δ.), Τσίπης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Στογιάννης, Σταυρίδης (57′ Τόσκα), Σιδηρόπουλος (67′ Ιωαννίδης), Καρασαρίδης Β., Κελεσίδης

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Μουρατίδης, Αμοιρίδης (83′ Γατόπουλος), Καρασαββίδης, Δημούλτσης (77′ Ρόκκο), Παππάς, Γιάννου, Βοργιατζίδης (45′ λ.τ. Ντόγος), Μπρέγκου, Τζιβάρας, Γκατζίδης

Για το Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected