Football League

Αχαρναϊκός – Γλυφάδα (2-1) Για 90′ ο Νατσούρας

6cf6b10aed1732130058d2e1a9b57c85_LΤη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Football League και πρώτη εντός έδρας πανηγύρισε την Κυριακή (3/11) το απόγευμα ο Αχαρναϊκός, επικρατώντας 2-1 της Γλυφάδας.

«Λυτρωτής» για το «συγκρότημα» του Μενιδίου ήταν ο Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος στο 79’ με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα από την ομάδα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, η οποία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχε την υπεροχή, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο πλήρωσε την αδυναμία έκφρασης επίθεσης.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 49’ με τον Μιρτσέτα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Γουέλκαμ. Η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους, που πήραν τα ηνία του αγώνα και αναζήτησαν τους διαδρόμος προς την περιοχή του Βασιλειάδη.

Μάλιστα, στο 56’ έφεραν το ματς στα ίσια (1-1) με τον Γκέζο, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Πορτίγια. Μάλιστα, ο σκόρερ δεν πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε απέναντι σε πρώην ομάδα του.

Το γκολ της Γλυφάδας έδωσε άλλο… αέρα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ανέβασαν την απόδοσή τους και αναζήτησαν ένα ακόμα τέρμα, αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν σημαντικά, ενώ αντίθετα, στο 79’ ο Ογκουνσότο, στην μοναδική φορά που πήρε την μπάλα φάτσα με το τέρμα και σε θέση βολής, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και επανέφερε τα χαμόγελα στις κερκίδες.

Αχαρναϊκός : Βασιλειάδης, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος (71’ Ντάλας), Ογκουνσότο (83’ Παραράς), Νιάρος, Ανδράλας, Προβατίδης, Νεόφυτος, Δημόπουλος, Μιρτσέτα (85’ Μακρυγιάννης), Γουέλκαμ.

Γλυφάδα : Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Μοντέστε (65’ Σόουζα), Πιγκόν, Σονγκό, Πορτίγια, Σκόνδρας, Νατσούρας, Σααβέντρα, Καμινιώτης (59’ Νικολιάς), Γκέζος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected