Κατηγορίες
Football League

ΑΟ Χανιά – Παναιγιάλειος (1-1) Για 90′ ο Παπατζίκος

a4a040c72ee9d65bb4347576c7a23b7c_LΟ πρωτοπόρος του Νότιου Ομίλου είχε την ευκαιρία να ξεφύγει περισσότερο από τους διώκτες του αλλά έμεινε στο ισόπαλο 1-1 στα Χανιά κι έτσι άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς στην Κρήτη.

Ο Παναιγιάλειος απώλεσε την ευκαιρία να πάρει απόσταση ασφαλείας από τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά κι από τον Ηρακλή Ψαχνών που «στραβοπάτησε» στα Μέγαρα, αφού προηγήθηκε στα Χανιά, όμως, δεν κατάφερε να διαφυλάξει το προβάδισμά του και παραχώρησε ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Γκοτσούλια και κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους, ως το 62’ όταν με ένα φοβερό σουτ ο Τσάτσος έφερε το ματς στα ίσα.

Από αυτό το σημείο κι έπειτα δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων, με τα νεύρα και την ένταση να κυριαρχούν. Μάλιστα στο 66’ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Νίκος Κουρμπανάς, με το τελικό 1-1 να αφήνει στην κορυφή τον Παναιγιάλειο με 14 βαθμούς αλλά να του στερεί την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο από τις ομάδες που βρίσκονται πίσω του στη βαθμολογία.

ΑΟ Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Μπουντόπουλος (59′ Κονσταντίνοφ), Παπατζίκος, Παγώνης, Πότσι (82′ Πυθαρούλης), Ζντράβγκοβιτς (46′ Ζαντριάς), Λουκίνας, Μανωλάς, Βασιλόγιαννης, Τσάτσος

Παναιγιάλειος : Ανδρούτσος, Ακπαρίδης (46′ Παπαδόπουλος), Αγουρίδης, Παπαχρήστος, Ιωάννου, Γκούμας, Μπούνας, Γκοτσούλιας, Φλίγκος (76′ Ρεκλείτης), Σκαρτσίλας (80′ Διαμαντόπουλος), Λαζανάς

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected