Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Οι Ημαθιώτικες παρουσίες

γ εθνικη 1Νίκος Τριανταφυλλίδης (Κιλκισιακός) – Λάζαρος Υφαντίδης (προπ. Μακεδονικού) : Τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Κιλκισιακός που επικράτησε 2-0 του Μακεδονικού. Ο Καρυπίδης στο 24’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Αϊβαζίδη στο 33’ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 που έμεινε άνετα μέχρι το τέλος με τους φιλοξενούμενους να μην απειλούν ιδιαίτερα.

Κιλκισιακός : Μπαντής, Καρατζιάς, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος, Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης (69’ Τζεβελέκης), Καρανδρέας (77’ Λογγινίδης), Μπελίτσας (85’ Μπόλοσης)
Μακεδονικός : Καρίμαλης, Φοιτάς, Καραγιάννης, Δούμας, Πουρσανίδης (88’ Γαρύφαλλος), Μαρίγκος, Λένος (66΄Τσατσάς), Τσιαμπάζης, Ζαγναφέρης (46’ Μικρός), Αράπης, Δράμπης.

Σαπάνης Ι, Σαπάνης Μ. (Δόξα Πενταλόφου) – Ηλίας Σαπάνης (προπΔόξας Πενταλόφου) : Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Δόξας Κρανούλας με τη Δόξα Πενταλόφου, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1. Το ματς είχε εκρηκτικό ξεκίνημα, καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά στο 16’ η Δόξα Κρανούλας πήρε το προβάδισμα, με τον Γκέκα να κάνει με σουτ το 1-0. Η απάντηση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν άμεση και στο 25’ ο Ιβάνοφ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 42’ ο Καστανίδης ανέτρεψε τον Γκέκα, με τον διαιτητή Δροβατζήκα να δίνει πέναλτι και αποβολή. Όμως ο παθών έστειλε την μπάλα άουτ από την άσπρη βούλα. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τους φιλοξενούμενους να προσέχουν τα νώτα τους, αφού έπαιζαν με δέκα παίκτες και το ματς έληξε 1-1.

Δόξα Κρανούλας : Λόλας, Νάσιος, Ασωνίτης, Διαμάντης, Νάσιουλης, Γκόλιας, Νάνος, Τσουμάνης, Σπαλιάρας (74’ Λάτσι), Γκέκα (60’ Μπάγιας), Σκλιβανίτης

Δόξα Πενταλόφου : Καστανίδης, Σαραμουρλής (38’ Αραμπατζούδης/ 43’ Κορωνάς), Γαβριηλίδης, Δαλκίδης, Σαπάνης Ι., Ταΐρης, Γκρίλας, Σεΐζης, Φλαρούντζος, Σαπάνης Μ. (68’ Σκέντος), Ιβάνοφ

Γιώργος Τσακτάνης (Όλυμπος Κέρκυρας) : Παλικαρίσια νίκη πήρε ο Όλυμπος Κέρκυρας επί του Κάστορα με 1-0, αν και τέλειωσε το ματς με εννέα παίκτες. Από το ξεκίνημα οι Φαίακες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 10’ είχαν δοκάρι σε σέντρα-σουτ του Κούδα. Παρά το γεγονός ότι ο Ιωνάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Όλυμπος ήταν πιο απειλητικός. Στο 55’ ο Μυρίλλας με εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0, με τον Κάστορα να προσπαθεί να αντιδράσει. Στο 71’ οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα παίκτες, καθώς δεύτερη κίτρινη κάρτα δέχτηκε και ο Πανδής. Οι «βυσσινί» στο τελευταίο 20λέπτο έχασαν μόνο μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με τον Μήνο να αστοχεί σε τετ-α-τέτ. Και τελικά ο Όλυμπος πήρε μια σπουδαία νίκη.

Όλυμπος Κέρκυρας : Αργυρός, Κροκίδης, Βάγιας, Πανδής, Κουρής, Τσαχτάνης, Ρεκλείτης (73’ Ρωμαντζάς), Κούδας (90+1’ Μπακοχρήστος), Ιωνάς, Μυρίλλας, Βλάσσης (64’ Γαστεράτος)

ΑΟ Κάστωρ : Κοσμίδης, Ιωαννίδης (63’ Καρανάσιος), Μπορόζης, Δινάδης (83’ Πάσιος), Παπαθανασίου, Μήνος, Αντωνιάδης, Τζώρτζης, Καλύβας, Τσούκλης, Μηλιάτης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected