Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πυρσός Γρεβενών – Προσεχώς…ξεσπίτωμα!

pursos_GreBenonΟ Δήμαρχος Γρεβενών αποφάσισε να στείλει τον Πυρσό στο γήπεδο της Αμυγδαλιάς όπως θα ακούσετε στο παρακάτω βίντεο. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι τα εξής :

1) Φταίει η αδιάφορη Διοίκηση ή ο Δήμος που μετά από δέκα ώρες ανάρτησης του βίντεο δεν γνωρίζει κάτι ούτε ο πρόεδρος, ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες γι’ αυτό το θέμα;

2) Πώς η αποκεντρωμένη περιφέρεια έδωσε άδεια στο γήπεδο της Αμυγδαλιάς που -ενώ έχει καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο λόγω της φροντίδας των ανθρώπων της ομάδας- δεν πληροί στα αποδυτήρια ούτε τα βασικά (δεν έχει νερό και τα αποδυτήρια είναι εκτός αγωνιστικού χώρου).

3) Το σωματείο της ΑΦΣ Αμυγδαλιάς ενημερώθηκε για το εν λόγω θέμα;

Υ.Γ.1: Από ρεπορτάζ που κάναμε στο Δήμο, κλιμάκιο του Δήμου βρέθηκε στην Αμυγδαλιά -όπου ήδη ξεκίνησε η ασφαλτοδρόμηση και άλλες περατώσεις έργων για την καταλληλότητα του γηπέδου. Οι δε κάτοικοι υποδέχτηκαν την συγκεκριμένη κίνηση με χαρά μιας και θα γεμίσει με κόσμο το χωριό τους.

Υ.Γ.2: Όσoν αφορά το πότε θα γίνουν τα έργα; Άμεσα εάν βοηθήσει και ο καιρός. Περιμένουμε απάντηση εργολάβου για την έναρξη εργασιών. Ο Πυρσός φέρει παντελή άγνοια για το θέμα και τους έπιασε απροετοίμαστους το ίδιο το σωματείο της ΑΦΣ Αμυγδαλιάς, αφού το γήπεδο μοιράζονται οι εξής ομάδες: ΑΟ Σειρήνας και ΑΦΣ Αμυγδαλιάς.

Αναμένουμε αντιδράσεις και αποτελέσματα.

*Λουκάς Νίκου

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected