Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική News – Αποχωρήσεις έκπληξη από ΑΕΛ και Τρίκαλα, παραμένει ο Τοκπασίδης στον ΑΟΧ

img_5865ΑΕΛ – Αναπάντεχη αποχώρηση!
Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ ο γυμναστής Κώστας Λιάπης, ενώ προέκυψε και θέμα με τα… εισιτήρια. Μπορεί η ΑΕΛ να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) όπου και μετέχει (συνεχίζει και στο κύπελλο), παρόλα αυτά έχουν παρουσιαστεί κάποια ζητήματα που κάνουν τον κόσμο να ανησυχεί…

Η αρχή έγινε με το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες μετά από καταγγελίες που έγιναν για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πυρσό Γρεβενών. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η διοίκηση της ερασιτεχνικής αποφάσισε να πάρει την διαχείριση των εισιτηρίων από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου.

Το δεύτερο θέμα που προέκυψε έχει να κάνει με τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Λιάπη που σύμφωνα με πληροφορίες αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΛ (δεν ήταν στην προπόνηση της Τετάρτης).

Λογικά αυτή απόφαση πάρθηκε από την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, διότι οι σχέσεις του κ. Λιάπη με τον τεχνικό της ομάδας Κωνσταντίνο Παναγόπουλο ήταν άριστες…

Τρίκαλα – Αποχαιρέτησε ο Τσβέτκοβιτς!

Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com τα Τρίκαλα έλυσαν την συνεργασία τους με τον Νεμάνια Τσβέτκοβιτς.

Δεν έπεισε για τις δυνατότητες του και μοιραία οι δύο πλευρές χάραξαν αλλιώτικη πορεία. Ο Νεμάνια Τσβέτκοβιτς αποτελεί παρελθόν από τα Τρίκαλα όπως αναφέρουν οι πηγές της mikriliga.com, καθώς ο 33χρονος στόπερ δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Μολονότι το… βιογραφικό έδειχνε άλλα πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική εικόνα.

ΑΟ Χαλκίς – Στο πόστο του για την ώρα…

Η παραίτηση του Παναγιώτη Τοκπασίδη έφερε αναταραχή στην Χαλκίδα, αλλά δεν έχει αποφασιστεί ακόμα από το διοικητικό συμβούλιο εάν θα γίνει αποδεκτή. Έγινε πρόσφατο Δ.Σ. στο οποίο επικράτησε… διχασμός για την αποχώρηση ή όχι του Έλληνα τεχνικού. Για τον λόγο αυτό μένει στην ομάδα μέχρι νεοτέρας.

*athleticlarissa.gr – mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected