Basket

ΓΑΣ Μελίκης – Το Imathia Sports News στο χθεσινό φιλικό

Βρεθήκαμε χθες στο Κλειστό της Μελίκης, για να παρακολουθήσουμε από κοντά το φιλικό προετοιμασίας του ΓΑΣ Μελίκης με την Έδεσσα, αλλά και να συνομιλήσουμε με τους πρωταγωνιστές του φετινού εξαιρετικού ξεκινήματος στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Αυτό που συνειδητοποιήσαμε εξ αρχής αλλά και κατόπιν των συνεντεύξεων και του αγώνα που ακολούθησε, είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο, απόρροια της ομοιογένειας τα τελευταία χρόνια αλλά και της εμπιστοσύνης στις δυνάμεις τους.

Στα βίντεο που θα δείτε παρακάτω, εκτός του πρώτου ημιχρόνου από το φιλικό με της ομάδα της γειτονικής Πέλλας, θα ακούσετε τον “αρχιτέκτονα” του ΓΑΣ Μελίκης, Ιορδάνη Ασλανίδη να μας μιλά για το “τρία στα τρία” στο ξεκίνημα, για την τεχνική πλευρά της επιτυχίας αυτής της ομάδας αλλά και τα κριτήρια επιλογής του συγκεκριμένου ρόστερ αλλά και της διαδικασίας της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στη συνέχεια θα δείτε και θα ακούσετε τον αρχηγό και τον πλέον έμπειρο παίκτη της ομάδας, Βασίλη Μαυρίδη, ο οποίος τονίζει την ομοιογένεια και το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα αλλά και το πως βλέπει τη φετινή πορεία του συλλόγου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Να σημειώσουμε πως διαιτητής του φιλικού ήταν ο συνεργάτης του Imathia Sports News, Βασίλης Τζίμος ο οποίος μας εξέπληξε με την ψυχραιμία και το επιβλητικό του στιλ!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected