Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κύπρος – Ύποπτοι διαιτητής και τερματοφύλακας για στημένο παιχνίδι

9ffc646f002bf7e1e806f4ec3b33761f_LΣύμφωνα με τα Μέσα της Κύπρου ένας διαιτητής και ένας τερματοφύλακας είναι ύποπτοι για εμπλοκή τους σε στημένο παιχνίδι στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Συναγερμός προκλήθηκε στην Κύπρο από τις υποψίες για στημένο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όπου η γηπεδούχος ομάδα σε αυτό επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Μεγαλονήσου ένας διαιτητής και ένας τερματοφύλακας εμπλέκονται σε αυτό το παιχνίδι που δέχτηκε μεγάλα ποσά στοιχηματισμού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Η αστυνομία μάλιστα, έχει διάταγμα άρσης των τραπεζικών λογαριασμών των δύο αυτών ατόμων για να εξακριβωθεί αν όντως έχουν εμπλακεί σε αυτές τις κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ αναφέρει: «Με βάση την καταγγελία έχουν αρχίσει εξετάσεις, έχουν ληφθεί καταθέσεις, έχουν προχωρήσει οι έρευνες σε κάποιο βαθμό. Να δούμε ποια πρόσωπα εμπλέκονται για ποια ποινικά αδικήματα που ενδεχομένως να έχουν διαπραχθεί. Το θέμα των συλλήψεων θα εξαρτηθεί στην πορεία των ερευνών, τι μαρτυρία θα υπάρξει και αν και εφόσον υπάρξουν προϋποθέσεις που να δικαιολογούν συλλήψεις αυτό θα μελετηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected