Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Καψόχωρας – Νηρέας Βέροιας 2-1

Την επιστροφή στις επιτυχίες, έστω κι αν στο τέλος τα…χρειάστηκε πανηγύρισε η ΑΕ Καψόχωρας. Η ομάδα του Χρήστου Τερζίδη επικράτησε του Νηρέα Βέροιας με 2-1 και έφτασε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς. Αντίθετα οι νεοφώτιστοι του Γερμανού Σιαφαρίκα γνώρισαν την τρίτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στη 13η θέση της κατάταξης με 8 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά, “κυνήγησαν” το γκολ από το πρώτο λεπτό και στο 9ο λεπτό είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Διονύση Κωστόπουλο, ο οποίος δεν κατόρθωσε από πλεονεκτική θέση να νικήσει τον Λάμπρο Κωτσόπουλο, που ξαναφόρεσε τα γάντια του τερματοφύλακα έπειτα από τη χρησιμοποίηση του ως…επιθετικός στα προηγούμενα παιχνίδια!

Στο 16′ οι “κοκκινόμαυροι” πήραν το προβάδισμα στην αναμέτρηση, όταν ο Χαλβατζής πήρε το ριμπάουντ μετά το δοκάρι σε μακρινό σουτ του Μπενίσκου και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς των λιγοστών θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο της Καψόχωρας.

Οι παίκτες του Χρήστου Τερζίδη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 32′ ήρθε και το δεύτερο τέρμα με τον Μόσχο, που εκμεταλλεύτηκε το ασθενές διώξιμο των αντίπαλων αμυντικών και με κεφαλιά πέτυχε το παρθενικό του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους παίκτες του Νηρέα, που άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να βγαίνουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Ο Γερμανός Σιαφαρίκας πέρασε στον αγώνα τον Χρήστο Φέιμ, ο οποίος έμελλε να είναι και ο σκόρερ του τέρματος για τους “κόκκινους”, οι οποίοι στο 69′ μπήκαν για τα καλά στον αγώνα.

Οι ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα αυξήθηκαν στο 79′ όταν ο Λάμπρος Μαγγανάρης αντίκρυσε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης και τα υπόλοιπα 15 λεπτά περίπου μαζί με τις καθυστερήσεις απέκτησαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν, οι παίκτες της ΑΕ Καψόχωρας οπισθοχώρησαν για να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ και τελικά κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο, που τους επιτρέπει να…χαμογελούν μετά από τρία Σάββατα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λαζάρου και Χρυσάνη.

Συνθέσεις

ΑΕ Καψόχωρας : Καρασαββίδης, Κωτούλας, Βλάχος, Μαγγανάρης, Τόζογλου, Μόσχος, Μπενίσκος, Χαλβατζής (87′ Σωτηρόπουλος), Γρηγοριάδης (71′ Νιάκας), Διτσόλας, Κωστόπουλος

Νηρέας Βέροιας : Κωτσιόπουλος, Καραπουναρλίδης, Λάιος, Μουρτζίλας, Μπατανάρας, Τσολακίδης (46′ Φέιμ), Αντωνίου (46′ Δημούλτσης), Κακαβέλας, Ναυρινιάδης, Τσιολάκης, Χειμωνίδης,

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected