Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός (2-1) Σκόρερ ο Μουλόπουλος!

e23e8eba4e6ebfc1573255d775f2dfea_LΔύο γκολ του κεντρικού αμυντικού του Παναιτωλικού Αντρέ Μπικέι αποδείχτηκαν αρκετές για τους Αγρινιώτες ούτως ώστε να νικήσουν τον Λεβαδειακό 2-1 και να παραμείνουν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι νεοφώτιστοι δέχτηκαν για πρώτη φορά φέτος γκολ στην έδρα τους αλλά πήραν ξανά τη νίκη και παραμένουν αήττητοι στα παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί έως τώρα στο «σπίτι τους» μπροστά στο κοινό τους που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Κάπως έτσι βρίσκονται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας μετά από έντεκα αγώνες.

Το συγκρότημα του Μάκη Χάβου μπήκε δυνατά στο ματς και πίεσε για ένα γκολ. Αυτό ήρθε στο 17’ όταν ο Γιώργος Θεοδωρίδης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Αντρέ Μπικέι με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ.

Ο Λεβαδειακός άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και η υπεροχή του μετουσιώθηκε σε γκολ στο 43’. Ο Ροτζέριο έκανε την όμορφη κάθετη πάσα για τον Θανάση Μουλόπουλο. Ο αρχηγός των Βοιωτών είδε τον Ράφαελ εκτός θέσης και με πανέξυπνη σέντρα-σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν μία τελείως διαφορετική ιστορία. Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε ένα φάουλ και ξανά ο Μπικέι πρόλαβε την έξοδο του Πρζιρόβσκι κι έκανε το 2-1.

Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κονέ κι όλα έγιναν πιο δύσκολα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και δεν απειλήθηκαν παρά μόνο στις καθυστερήσεις όταν η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου κέρδισε τρία διαδοχικά κόρνερ τα οποία όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί…

Παναιτωλικός : Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (68’ Μπελόν), Μελισσάς (46’ Γκόλιας), Θεοδωρίδης (Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι, Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης, Μπόγιοβιτς, Μπικέι

Λεβαδειακός : Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλος, Ροτζέριο, Μάντζιος (77’ Βασιλείου), Σκέμπης, Μάγκας (59’ Πετράτσι), Ιωαννίδης (72’ Γιάντσης), Κονέ, Γεωργίου, Λυκογιάννης, Κάντζι

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected