Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Στα υπόψιν και ο Καβακάς

kavakasΜετά την αποχώρηση των Αλέξη Αλεξίου, Νίκου Ζαλίκα και Γιώργου Καμπερίδη, πρώτο μέλημα των ανθρώπων της Αναγέννησης Γιαννιτσών για τον πάγκο είναι ένας τεχνικός με προοπτική… μακροημέρευσης, για να μην βγουν ξανά σύντομα στη «γύρα». Σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr, ο Τίμος Καβακάς είναι ο διακαής πόθος της διοίκησης του Λάκη Καραογλανίδη.

Μάλιστα, οι δυο πλευρές είχαν το πρωί της Τρίτης εποικοδομητική πρώτη επαφή γνωριμίας σε καλό κλίμα και συμφώνησαν να τα ξαναπούν άμεσα, ίσως και μέσα στη μέρα, για να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Ο Καβακάς «ψήνεται» από το ρόστερ των κυανόλευκων, αλλά έθεσε κάποιους όρους-εγγυήσεις, για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της ομάδας της Πέλλας. Όλα τα ενδεχόμενα δείχνουν ανοιχτά, με τον Τίμο Καβακά, που έχει στα χέρια του ακόμα μια πρόταση από ομάδα, να έχει εργαστεί φέτος στην Παναχαϊκή και παλιότερα σε Βέροια, Κέρκυρα, Πλατανιά Χανίων, Λάρισα, Καλλονή και Αετό Σκύδρας.

Στα υπόψη και ο Ασλανίδης

Σε περίπτωση που κάτι «στραβώσει» με τον Καβακά, στα Γιαννιτσά έχουν στο… συρτάρι κάποιες εναλλακτικές σταντ μπάι. Μια από αυτές φαίνεται πως είναι ο παλιός γνώριμος, Βασίλης Ασλανίδης, που εκτός από την Αναγέννηση έχει δουλέψει ακόμα σε Εδεσσαϊκό, Αετό Σκύδρας, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης κ.α.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected