Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Ζάκυνθος – Εκτός ο Πετράκος

πετρακος3

Οι ενοχλήσεις του 22χρονου Μπάμπη Πετράκου στα μετατάρσια των δύο του ποδιών, επανήλθαν μετά το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Ο μέσος του ΑΠΣ Ζάκυνθος πονάει αρκετά και δεν είναι σε θέση να προπονηθεί. Μετά τον αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο Πετράκος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί αν οι πόνοι επανήλθαν από την κούραση ή προκύπτει κάτι άλλο.

Σημειώνεται ότι στο Σαββατιάτικο παιχνίδι δε θα αγωνιστεί και ο Κώστας Οικονόμου, που συμπλήρωσε κάρτες και επιλέχθηκε να μην αγωνισθεί στο συγκεκριμένο ματς. Το απόγευμα της Πέμπτης, οι νησιώτες θα γυμναστούν σε γήπεδο της Καβάλας, όπου και παρέμειναν μετά τον αγώνα στο Βόλο, ώστε να αποφευχθούν τα υπέρογκα έξοδα νέου εκτός έδρας ταξιδιού.

Ανέβηκαν οι μικροί

Οι Νίκος Πέττας, Δημήτρης Στασινόπουλος και Γιάννης Γωνιάδης βρίσκονται ήδη στην αποστολή της ομάδας και στο ξενοδοχείο το οποίο διαμένει. Οι νεαροί που συμμετέχουν και στην ομάδα της Κ19, αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες για τον αγώνα που ακολουθεί, αφού τα επαγγελματικά δελτία τους είναι έτοιμα και έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Δεν αποκλείεται ο τεχνικός της ομάδας, Λούκα Κολονέλο, να τους ρίξει κατευθείαν στα… βαθιά, αν συνυπολογίσουμε και τις απουσίες που θα υπάρχουν το Σάββατο.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected