Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτο γκολ και…καλάθι! (vid)

47dc5659786681bfc035994b3eadf9f4_LΤο καλύτερο τέρμα της εβδομάδας στην Ισπανία, αλλά όχι μόνο, σημείωσε ο τερματοφύλακας (!) Τόλο Μπαρσέλο της Αλσούντια κόντρα στην δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας του ποδοσφαίρου της ιβηρικής χερσονήσου και η Μαγιόρκα είχε το προβάδισμα 1-0 μέχρι τα τελευταία λεπτά, όπου έλαβε… δράση ο τερματοφύλακας της Αλσούντια.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε καλή θέση από τα αριστερά και ο πορτιέρο πήρε την άδεια να «κατέβει» στην αντίπαλη περιοχή, ευκαιρία που δεν άφησε να πάει χαμένη, ισοφαρίζοντας 1-1 και χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Ωστόσο, ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού θα έχει να θυμάται για μεγάλο διάστημα το γκολ που σημείωσε, όχι μόνο για το γεγονός πως οι τερματοφύλακες δεν σκοράρουν με… ευκολία ή λόγω του βαθμού που έδωσε στην ομάδα του, αλλά ο τρόπος που το έκανε. Ο Τόλο Μπαρσέλο πέτυχε ένα απίστευτο τέρμα με ανάποδο «ψαλιδάκι»… αναγκάζοντας την UEFA να το συμπεριλάβει στα καλύτερα της εβδομάδας.

Δείτε το απίστευτο γκολ:

Το ρεκόρ με το πιο μακρινό καλάθι… διέλυσε ο ρούκι των Χάρλεμ, Θάντερ Λο, βάζοντας το όνομά του στο βιβλίο των Γκίνες!

Ο νεαρός άσος των Χάρλεμ πέτυχε ένα απίστευτο καλάθι σουτάροντας 33,45 μέτρα μακριά από την μπασκέτα και διέλυσε το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε ο πρώην παίκτης του Πανεπιστημίου Pepperdine, Έλαν Μπούλερ, που το είχε πετύχει το 2011 από τα 31,9 μέτρα.

Μάλιστα, η προσπάθεια του Θάντερ Λο έγινε υπό το βλέμμα των επικεφαλής των Γκίνες και μετά το τέλος της… βολής, ο νεαρός άσος τόνισε: «Είναι σίγουρα μια τιμή για μένα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έσπασα ένα ρεκόρ Γκίνες».

Δείτε το απίστευτο καλάθι:

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected