Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – Εκτός ο Γελαδάρης

doxaProp_610x400Ο έμπειρος αμυντικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στις τελευταίες προπονήσεις κι έμεινε εκτός αποστολής για τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Ζάκυνθο.

Με μία αλλαγή σε σχέση με το σχήμα που αγωνίστηκε στο Καυτανζόγλειο, θα υποδεχθεί η Δόξα στο γήπεδό της την Ζάκυνθο. Στα πλάνα του Κώστα Βασιλακάκη υπάρχει μια αναγκαστική ανατροπή στην αρχική σύνθεση, αφού ο Δημήτρης Γελαδάρης δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί μετά από το πρόβλημα που του δημιουργήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και ήταν η αιτία να βγει και στην θέση του να μπει ο Σάββας Κυριακίδης.

Το σφίξιμο που ένιωσε ο «Μητσάρας» παρέμεινε σαν πρόβλημα, όσο και αν στην διάρκεια της εβδομάδας έγινε προσπάθεια από τον έμπειρο αμυντικό να το ξεπεράσει. Μετά και την προπόνηση της Πέμπτης, όπου έκανε την τελική δοκιμή, διαπίστωσε ότι παρέμεινε η ενόχληση και φυσικά για προληπτικούς λόγους ενημέρωσε σχετικά τον προπονητή του ο οποίος όπως ήταν φυσικό τον έθεσε εκτός αποστολής.

Στην 19μελή αποστολή θα βρίσκονται οι στρατευμένοι Διαμαντόπουλος και Μπουτζίκος. Ο πρώτος έκανε την χθεσινή και την σημερινή προπόνηση και ο δεύτερος μόνο την σημερινή, ωστόσο η παρουσία είναι απαραίτητη μιας και είναι ο μοναδικός αμυντικός του πάγκου.

Μετά το σημερινό χαλάρωμα στο γήπεδο της ομάδας ο Κώστας Βασιλακάκης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούν οι Δαύκος, Στεργιανός, Λιαπάκης, Μιλένκοβιτς, Κυριακίδης, Βλασόπουλος, Ρούτσης, Στόικος, Κάσσος, Χιντασέλι, Ετόφ (πιθανή ενδεκάδα) Μένκα, Μπουτζίκος, Μπέκα, Κίκοφ, Αμανατίδης, Μουδούρογλου, Διαμαντόπουλος και Σιάμπος.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected