B ΕΠΣ Ημαθίας - Super League 1

Εργοτέλης – Δημοσίευμα για οριστικό τέλος με Καρυπίδη. Τι λέει ο ίδιος

timthumb.phpΜε σημερινό της δημοσίευμα, η κρητική ιστοσελίδα www.athleticradio.gr μιλά για οριστικό τέλος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Εργοτέλη και Θεόδωρου Καρυπίδη! Ας δούμε τι αναφέρει το άρθρο και τι δήλωσε ο ίδιος πριν λίγο στο Imathia Sports News:

“Οριστικό ναυάγιο στην υπόθεση του ενδιαφέροντος του επιχειρηματία Θόδωρου Καρυπίδη για να εξασφαλίσει το πακέτο των μετόχων της ΠΑΕ Εργοτέλης και οι τίτλοι τέλους έπεσαν και τυπικά με μία γραπτή δήλωση του Δημήτρη Παπουτσάκη.

Ο μεγαλομέτοχος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ στην δήλωση του αυτή αναλαμβάνει την ευθύνη και συνεχίζει την προσπάθεια για να εξασφαλίσει ένα καλύτερο σήμερα και αύριο στον Εργοτέλη. Αναλυτικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Δημήτρης Παπουτσάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Τις τελευταίες εβδομάδες εξέτασα με τη δέουσα προσοχή το σοβαρό ενδιαφέρον του κ. Θεόδωρου Καρυπίδη για το πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Εργοτέλης, που κατέχει η οικογένειά μου. Έπειτα από εκτενείς συζητήσεις δεν καταλήξαμε σε συμφωνία. Η ευθύνη για την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων βαραίνει μόνον εμένα. Συνεχίζω την προσπάθεια για να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό για τον Εργοτέλη του σήμερα και του αύριο”.

Τι δήλωσε ο Θεόδωρος Καρυπίδης

Το Imathia Sports News επικοινώνησε πριν λίγο με τον πρόεδρο του ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος δήλωσε : “Σήμερα συναντήθηκα με τον πρόεδρο του Εργοτέλη κ. Δημήτρη Παπουτσάκη στην Αθήνα. Εμείς είχαμε εξ αρχής συμφωνήσει να συμμετάσχουμε στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με ένα συγκεκριμένο ποσό. Προχωρήσαμε στον καθιερωμένο έλεγχο της ΠΑΕ, από τον οποίο προέκυψαν κάποια συγκεκριμένα στοιχεία. Δεν μπορώ να πω περισσότερα προς το παρόν, σύντομα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected