Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-1

Στάση….Χαρίεσσα για το “τρένο” του ΠΑΟΚ, που για πρώτη φορά φέτος μετά από δέκα σερί “ροζ φύλλα”, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του. Το σύνολο του Δημήτρη Χαλκιά, με…ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Παναγιώτη Τόσκα, πήρε τον πολύτιμο βαθμό και έφτασε τους 17 στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, καθώς στο πρώτο μέρος η ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής, ενώ στο δεύτερο σημειώθηκαν οι περισσότερες συγκινήσεις αλλά και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης.

Στο γήπεδο της Χαρίεσσας βρέθηκαν σήμερα περίπου 100 φίλοι του ποδοσφαίρου, ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν ιδιαίτερα βαρύς από την νεροποντή των προηγούμενων ημερών. Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους, έκλεισαν σωστά τους χώρους μπροστά από τα καρέ του Δημήτρη Αντιφάκου και με δύο γραμμές…αναχαίτισης κατάφεραν να περιορίσουν σημαντικά τα ατού των φιλοξενουμένων. Την ίδια ώρα, οι επιθετικοί των “ασπρόμαυρων” δεν κατάφεραν να βρουν τους απαραίτητους διαδρόμους και δεν κατάφεραν να κάνουν το γνώριμο τους παιχνίδι.

Στο διάστημα αυτό την καλή ευκαιρία την είχαν οι “κιτρινόμαυροι”, οι οποίοι στο 39′ είχαν δοκάρι με τον Δημήτρη Καρασαρίδη. Στη φάση αυτή, ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων απέκρουσε όσο χρειαζόταν για να βρει η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του και να καταλήξει κόρνερ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με πιο επιθετικές διαθέσεις, πίεσαν ψηλά την αντίπαλη άμυνα και κατάφεραν να βγουν με αξιώσεις απέναντι από τον Αντιφάκο. Οι τρεις καλές ευκαιρίες των Ζωγράφου, Κώστα και Γιώργου Κίτσα στο διάστημα από το 50′ μέχρι το 70′ δεν μετουσιώθηκαν σε τέρμα, κάτι που κατάφερε τελικά ο Κώστας Κίτσας στο 71′ μετά από πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας με τους συμπαίκτες του. Αυτό ήταν το 9ο γκολ του έμπειρου επιθετικού του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Στο σημείο αυτό οι περισσότεροι θεώρησαν πως το παιχνίδι κρίθηκε, όμως στο ποδόσφαιρο νικά αυτός που βρίσκει δίχτυα, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει για δεύτερη φορά ο ΠΑΟΚ και τελικά η φάση του 90+3′ ήταν η καθοριστική για την τελική έκβαση της αναμέτρησης. Ο Παναγιώτης Τόσκα, που είχε περάσει ως αλλαγή στις αρχές του δευτέρου μέρους, σούταρε από διαγώνια θέση, η μπάλα βρήκε στον Γιώργο Μπουκλά και ξεγέλασε τον Θεοδώρου μέσα σε αποθέωση από τους συμπαίκτες του. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έντονα το αποτέλεσμα και τους “ασπρόμαυρους” να τα έχουν με την τύχη τους, που στην τελευταία φάση του αγώνα έχασαν το εντυπωσιακό τους φετινό σερί.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Αντιφάκος, Ιωαννίδης, Τσίπης, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Κατσουγιαννόπουλος, Στογιάννης (84′ Σαρρηκυριακίδης), Φωτιάδης (55′ Τόσκα), Κελεσίδης (77′ Σιδηρόπουλος), Καρασαρίδης Β., Καρασαρίδης Δ.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Θεοδώρου, Κίτσας Λ. (84′ Θεοδώρου Κυρ.), Λαδάς, Νουσιόπουλος, Μπουκλάς Γ., Πατατούκας, Κίτσας Γ., Τζέπης (30′ Δημοσθένους), Ζωγράφος, Κίτσας Κ. (80′ Τόλιος), Κίτσας Π.

Ανακοίνωση ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Το ΔΣ, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες ευχαριστούν το κόσμο της ομάδας που παρά το άτυχο αποτέλεσμα χειροκρότησαν θερμά τους παίκτες αναγνωρίζοντας την μέχρι τώρα πορεία τους. Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας υπόσχεται να ανταποδώσει με άλλα τόσα καλά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από τον επόμενο αγώνα. Εξάλλου, κάπου κάπου τα “τρένα” κάνουν και “στάση”!! Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της ΑΕ Χαρίεσσας για την άριστη φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε…

Κλείνοντας να δώσουμε συγχαρητήρια στη διαιτητική τριπλέτα για την πολύ καλή διαιτησία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected