Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης Ακροποτάμου – Αγροτικός Αστέρας (0-2) Σκόρερ ο Παπατζίκος!

a6a893de95a14636926f2b3fcfa1d5ef_LΜεγάλη νίκη εκτός έδρας σημείωσε ο Αγροτικός Αστέρας καθώς πήρε την πρόκριση από τον Άρη Ακροποτάμου πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0.

Ο Αστέρας από το πρώτο λεπτό έδειξε ότι ήθελε το αποτέλεσμα και την νίκη και με ασφυχτική πίεση έκλεισε τον Άρη στην εστία του. Όσο περνούσε ο χρόνος όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος ο Μπεκιάρης είχε διαφορετική άποψη και με όμορφη κεφαλιά έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κώστα Καραμπετάκη με πεσμένη ψυχολογία, μπήκε να αλλάξει την ροη του αγώνα, προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να καταφέρει πολλά πράγματα. Αντίθετα με τους «σταχυοφόρους», που στο 65’ με θαυμάσιο πλάσε του Παπατζίκου διπλασίασαν τα τέρματα της ομάδας και «κλείδωσαν» την νίκη και την πρόκριση στον τελικό του 1ου ομίλου.

Άρης Ακροποτάμου : Κωνσταντάκος, Ρετσινάς (58΄ Δούμπλατζης), Κάμπατζης, Τσέπα, Δρούζας (51΄ Αποστολίδης), Σολακίδης, Σαϊνίδης, Καραγιαννίδης, Σεφερίδης (81΄ Κωνσταντινίδης), Σακκόπουλος, Φίλων

Αγροτικός Αστέρας : Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Γεωργιάδης, Παπατζίκος, Λαζαρίδης (66΄ Παπαδόπουλος), Μπεκιάρης (86΄ Κρυστάλλης), Αθανασιάδης (81΄ Θεοδωρίδης)

[poll id=”2″]

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected