Κατηγορίες
Football League

Γλυφάδα – Ηρακλής Ψαχνών (1-2) Για 90′ ο Νατσούρας

4a6542627b24189f7be9eb39cf7a2d65_LΜεγάλα ψυχικά αποθέματα έδειξε ο Ηρακλής Ψαχνών στο εκτός έδρας ματς με τη Γλυφάδα, ανατρέποντας το εις βάρος του σκορ και παίρνοντας τρίποντο μετά από τρεις «άγονες» αγωνιστικές.

Η ομάδα της Εύβοιας είχε μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Στέλιο Κρητικό, ενώ κομβική ήταν και η παρουσία του Οχάντζα από το 68’ και μετά στον αγώνα, με τον νεοαποκτηθέντα άσο της ομάδας του Θωμά Γράφα να κερδίζει το πέναλτι με το οποίο ήρθε το γκολ της νίκης. Η Γλυφάδα πάντως, είχε καταφέρει να μπει καλύτερα στο ματς και να προηγηθεί μόλις στο 19’ με τον Πικόν, ωστόσο στο 27’ ο Κρητικός με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι έγινε αρκετά σκληρό και χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, με τον Ηρακλή Ψαχνών να ψάχνει το δεύτερο γκολ της ανατροπής και τον Γράφα να ρίχνει στο ματς τον Οχάντζα για να το πετύχει. Ο επιθετικός των Ευβοιωτών είχε μια καλή ευκαιρία στο 75’ και στο 77’ κατάφερε να μπει στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Πικόν και κέρδισε πέναλτι! Ο παίκτης της Γλυφάδας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο Κρητικός εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1 υπέρ του Ηρακλή Ψαχνών.

Γλυφάδα : Χρήστου, Γαλανόπουλος (82′ Νικολιάς), Νατσούρας, Πικόν, Μοντέστε, Γκέζος, Σκόνδρας, Καμινιώτης (69′ Τσίγκας), Πορτίγια, Σονγκό, Ευσταθίου (56′ Σμυρλής)

Ηρακλής Ψαχνών : Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Λάμπρου (60′ Νικολόπουλος), Κοιλιάρας, Κρητικός, Στουρνάρας, Γκεμίσης (54′ Τσούτσης), Τσιμότζι, Ντάνιελ (68′ Οχάντζα)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected