Κατηγορίες
Super League 1

Γιώργος Σαρρής : “Όχι εμείς, το δικαστήριο…”

sarris_610x400Το διαιτητικό δικαστήριο θα αποφασίσει πόσες ομάδες θα προβιβαστούν από την Football League, σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Αν και βρισκόμαστε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με το πόσες θα είναι οι ομάδες που θα προβιβαστούν στη Σούπερ Λιγκ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής τη λύση θα δώσει το Διαιτητικό δικαστήριο και όχι η Ομοσπονδία, αφού τα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι οι δύο προκηρύξεις έρχονται στην ΕΠΟ, εγκρίνονται από τη νομική υπηρεσία μας και ξεκινάνε τα πρωταθλήματα. Δεν περνάνε από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Τώρα, έχουμε κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά, με δύο προκηρύξεις που είναι νομιμότατες, αλλά προβλέπουν διαφορετικά πράγματα. Αν δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα η ΕΠΟ θα μπορούσε να πάρει απόφαση. Όμως, ο ΚΑΠ δεν το επιτρέπει να αλλάξει κάτι μεσούσης της περιόδου. Αν το κάνουμε κάποιος μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της ΕΠΟ.

Από τη στιγμή που είναι διαφορά μεταξύ των Ενώσεων, θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Αν δεν πάνε οι Ενώσεις, θα τις στείλει η ΕΠΟ. Μπορούμε να τις υποχρεώσουμε να πάνε και σκοπεύουμε να το κάνουμε αν δεν πάνε μόνες τους.

Αν δεν είχαν ξεκινήσει τα πρωταθλήματα και δεν υπήρχε ο κίνδυνος να προσφύγει στη δικαιοσύνη κάποια από τις Ενώσεις και να εκπέσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, θα παίρναμε απόφαση εμείς».

Όσον αφορά στην άποψή του, ο Γιώργος Σαρρής  τάχθηκε υπέρ της Football League, λέγοντας:

«Εγώ νομίζω ότι το δίκαιο είναι να πέσουν τρεις και να ανέβουν τρεις».

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected