Γ Εθνική / Τοπικά

Πρέβεζα – Αχτίδα…φωτός!

7a9b1a584141a099248d505ac5e1fe82_LΑισιοδοξία προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της Πρέβεζας το βράδυ της Τετάρτης, καθώς αναδείχτηκε νέα διοίκηση.

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα, με τον Τάσο Αμάραντο να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου. Αναλυτικά το νέο διοικητικό σχήμα:

Πρόεδρος: Τάσος Αμάραντος
Α’ Αντιπρόεδρος: Χρήστος Κίστης
Β’ Αντιπρόεδρος: Χρήστος Τάσιος
Γεν. Γραμματέας: Νίκος Λαμπρακούλης
Γεν. Αρχηγός: Κώστας Ντάβαρης
Ταμίας: Δημήτρης Αυδίκος
Αναπλ. Γραμμ.: Γιώργος Ράμμος
Αναπλ. Ταμίας: Γιώργος Σόφης
Μέλη: Γιάννης Τσεγγελίδης, Κώστας Καλλίνικος, Κώστας Μπελεγρίνος, Διονύσης Μικρούλης, Χρυσόστομος Αυδίκος.

Η θητεία της διοίκησης θα είναι μέχρι το τέλος του 2013.  Η ένταση δεν έλειψε κατά στιγμές και από αυτή τη γενική συνέλευση. Αρχικά την ευθύνη του Προεδρείου της συνέλευσης ανέλαβαν οι Καζαντζίδης, Πότσιος και Λαμπρακούλης, ώστε να υπάρχει μια ροή στη διαδικασία.

Ο Κώστας Καζαντζίδης επισήμανε την απουσία των επίσημων φορέων της Πολιτείας από τη συνέλευση, ενώ ο Θοδωρής Πετρόπουλος τόνισε πως η ομάδα πρέπει να στηριχθεί σε μία λαϊκή βάση.

Ο Ηλίας Κατσιμπόκης από την πλευρά του υποστήριξε πως όποιος ενδιαφερθεί για τον ΠΑΣ, θα πρέπει να ξέρει ποιες είναι οι υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Κώστας Νίκου παρουσίασε τα έσοδα-έξοδα της ομάδας (περίπου 26.000 ευρώ) και σχολίασε πως ο Στρατής Κυπριωτέλης έχει όλα τα έγγραφα για το πως κινήθηκε η διοίκηση στο οικονομικό κομμάτι.

Όπως δηλώθηκε από τον Τάσο Αμάραντο και τον Κώστα Ντάβαρη, η ομάδα θα πρέπει να ξοφλήσει 2.500-3.000 ευρώ μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ θα χρειαστεί άλλα 35.000-40.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Γιώργος Νίτσας ανέφερε πως θα πρέπει να αναλάβει ένα ΔΣ για 3-4 αγώνες, με διάρκεια μέχρι και το τέλος του 2013, να βάλουν… πλάτη οι παίκτες και από ‘κει και πέρα να εκτιμηθεί και πάλι η κατάσταση. Η άποψη αυτή, εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως βρήκε πολλούς υποστηρικτές.

Αναφορικά με τη στάση του Ηλία Κατσιμπόκη, ο παλαιός παράγοντας του ΠΑΣ Πρέβεζα, επανέλαβε πως ό,τι έχει να πει θα το πει με τους ποδοσφαιριστές και πως θα βοηθήσει.

Ο Κυριάκος Παναγιωτίδης στη σύντομη ομιλία του χειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους και ξεκαθάρισε: «Έχουμε στρατηγούς, αλλά δεν έχουμε στρατιώτες στον ΠΑΣ Πρέβεζα. Αν μπουν νέα παιδιά θα αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια από τον κόσμο. Η ομάδα είναι η αθλητική ιστορία της πόλης. Τον Ιανουάριο αν γίνουν προσθήκες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν έχω κόμπλεξ ούτε είμαι γραφικός για να θέλω πάση θυσία να μείνω στον πάγκο του ΠΑΣ Πρέβεζα. Είμαι εδώ με την αξία μου, όχι επειδή παρακάλεσα. Είναι πολύ κακό να τελειώσει έτσι η ομάδα».

Τους προβληματισμούς τους εξέφρασαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

*atpreveza.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected