Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αστέρας Μαγούλας – Γλυφάδα (1-1) Για 90′ ο Νατσούρας

fca3f00a7c282aeea5eb85434010e820_LΙσόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς του Αστέρα Μαγούλας με την Γλυφάδα, αποτέλεσμα που δεν… βολεύει καμία από τις δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι δύο σύλλογοι ήθελαν σαν… τρελοί τη νίκη και συνάμα το «τρίποντο» που θα τους έδινε βαθιά… βαθμολογική ανάσα, ωστόσο, δεν κατάφεραν να… ξεφύγουν από την… μετριότητα, μια και το θέαμα που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται, σωστά, για δύο περιπτώσεις πέναλτι, οι οποίες δεν καταλογίστηκαν από τον διαιτητή Γιαννουλάκη από τα Χανιά. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο, μια και στο 34′ ο Έβερετ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, κόκκινη, κάρτα.

Το ματς άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, μαι και οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν ανοικτά. Μόλις στο 4′ ο Μαρτίνεθ έκανε τη σέντρα σουτ, αλλά ο Χρήστου μπλόκαρε, ενώ δύο λεπτά αργότερα, οι παίκτες του Λουτσιάνο… απάντησαν με το δοκάρι του Σονγκό, ο οποίος έκανε το σουτ και ο Κασμερίδης με μεγάλη προσπάθεια αλλοίωσε, όσο θα… έπρεπε την προσπάθειά του, με τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι. Δύο λεπτά πριν την συμπλήρωση του 20λεπτου, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι, σε ανατροπή του Τσίγκα από τον Σαμαρόπουλο, αλλά λανθασμένα ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς, ενώ στο 34′ ο Έβερετ αποβλήθηκε από την αναμέτρηση, για μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου, όπου έφερε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος, η Γλυφάδα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική της υπεροχή, αλλά στο 48′ ο Κασμερίδης αποσόβησε το αυτογκόλ στην κεφαλιά του Τριάντου και στο 52′ ο Μαρτίνεθ, κόντρα στην ροή του αγώνα, εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών των φιλοξενούμενων, πέρασε τον Χρήστου και σε κενή εστία, από πλάγια θέση, άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν εννέα λεπτά αργότερα, όταν ο Τσίγκας νίκησε με κεφαλιά τον πορτιέρο της ομάδας της Μαγούλας για το 1-1.

Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, ο Αστέρας ήταν άτυχος στο 80′ στο πλασέ του Μαρτίνεθ, από πολύ πλάγια θέση, μια και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Χρήστου και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Παιδάκης πρόλαβε την προβολή του Σαμαρόπουλου και τσίμπησε τη μπάλα, στην συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος από την επαφή με τον αμυντικό του Αστέρα, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί η αναμέτρηση…

Αστέρας Μαγούλας : Κασμερίδης, Ιατρού, Τριάντος, Νόνης, Σαμαρόπουλος, Έβερετ, Στρατάκης, Κορνελάτος(68′ Ασλανίδης), Αλμίρ(46′ Πολίτης), Δημητριάδης(80′ Αντωνόπουλος), Μαρτίνεθ

Γλυφάδα : Χρήστου, Γαλανόπουλος, Νατσούρας, Γκέζος, Μοντεστό(79′ Σμυρλής), Σκόνδρας, Καμινιώτης(57′ Μπάρος), Πορτίγια, Σονγκό, Νικολιάς(63′ Παιδάκης), Τσίγκας.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected