Κατηγορίες
Super League 1

Πανθρακικός – Ολυμπιακός 1-4

97b7b345c6580bb3af07c4ebe36e48cf_LΜε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ, Μανωλάς (21′), Κάμπελ (53′), Σάμαρης (58′) και Σαβιόλα (88′) ο Ολυμπιακός πέρασε… άνετα από την Κομοτηνή, επικρατώντας 4-1 του Πανθρακικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά ένα… ξέσπασμα στην εκκίνηση του δεύτερου μέρους, όπου Κάμπελ και Σάμαρης έδωσαν… αέρα δύο τερμάτων στους Πειραιώτες έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Πρωταθλητών Ελλάδας, πανηγυρίζοντας την 11η νίκη σε 12 αναμετρήσεις στην Super League. Οι παίκτες του Μίτσελ προηγήθηκαν στο 21’ με τον Μανωλά, αλλά ο μαχητικός Πανθρακικός ισοφάρισε προσωρινά με τον Ίγκορ στο 42’. Όμως τα γκολ του Κοσταρικανού (53’) και του Έλληνα μέσου (58’) άλλαξαν τα δεδομένα και ο Σαβιόλα στο 88’ με όμορφο τρόπο διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι στην άμυνα των «πράσινων» της Κομοτηνής και παρά το τέρμα του Μανωλά με κεφαλιά στο 21’ δεν απείλησαν σημαντικά την εστία του Κουτσόπουλου. Από την άλλη, ο Πανθρακικός προσπάθησε να βγει στην επίθεση και έφτασε στην ισοφάριση με τον Ίγκορ στο 42’ σε μία φάση που συνεργάστηκαν ωραία οι Κάσες και Τζανής, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μίτσελ, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Κάμπελ αντί του Ντομίνγκεζ, ο Ολυμπιακός έγινε πιο επιθετικός και με την… τυχερή κεφαλιά του Κοσταρικανού στο 53’ οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το προβάδισμα (2-1). Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο… εύκολα για τους φιλοξενούμενους στο 58’ όταν ο Σάμαρης με απ’ ευθείας φάουλ διαμόρφωσε το 3-1. Στα τελευταία λεπτά, ο Πανθρακικός προσπάθησε – όχι… έντονα – να βγει στην επίθεση, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τον Ρομπέρτο με εξαίρεση το σουτ του Παπαγεωργίου στο 69’ όπου απέκρουσε ο Ισπανός. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σαβιόλα με «τσίμπημα» της μπάλας προ του Κουτσόπουλου, έπειτα από ωραία μπαλιά του Σάμαρη.

Πανθρακικός : Κουτσόπουλος, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου (84′ Χασομέρης), Κάσες (67′ Ζεκίνια), Μπαϊκαρά, Ιγκόρ (93′ Ζδράβος-Ρίζος), Τζάνης.

Ολυμπιακός : Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μανωλάς (75′ Τόρες), Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Φουστέρ, Ντομίνγκες (46′ Κάμπελ), Βάις (62′ Μασάντο), Σαβιόλα.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected