Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕΛ – Κοζάνη 3-0

13-14-AEL-Kozani-3-0-eisodos-omadwn-640x360Δεν κατάφερε η Κοζάνη να αποσπάσει κάτι θετικό στο Αλκαζάρ απέναντι στην πολύ καλή ΑΕΛ και υπέκυψε με το καθαρό 3-0.

Τα τρία γκολ του σημερινού παιχνιδιού είναι ο μικρότερος αριθμός τερμάτων που έχει σημειώσει φέτος η Λάρισα στο Αλκαζάρ καθώς στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της σημείωσε δύο φορές από πέντε και δύο φορές από τέσσερα γκολ.

Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα από το 21′.

Στο 7′ η Α.Ε.Λ. άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Αραμπατζή από δεξιά και κεφαλιά του Γκούρτσα.

Στο 21′ έγινε το 2-0 με πανομοιότυπη φάση, αυτή τη φορά τη σέντρα από δεξιά έβγαλε ο έμπειρος Κυριακίδης και την κεφαλιά στα δίχτυα έκανε ο Μήτσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα της Κοζάνης ήταν βελτιωμένη αλλά το τρίτο τέρμα της Λάρισας (και πάλι με κεφαλιά) με τον Στεφανίδη στο 55′ έβαλε τέλος στις ελπίδες των ερυθρόλευκων για κάτι καλύτερο.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα χωρίς όμως να σημειωθούν περισσότερα τέρματα.

ΑΕΛ : Σικαλιάς, Αραμπατζής, Μήτσης, Σιάκκας, Κυριακίδης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας (73΄Κόϊτς), Ρούσσης, Στεφανίδης, Γκούρτσας (82′ Σαββίδης), Μπλέντι (68΄Πιά).

Κοζάνη : Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Βασίλιεβιτς, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (88΄Κοσμίδης), Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας (69΄ Μαλούτας), Ταφαρλής, Γ. Τσικόπουλος (86΄ Σαμαράς).

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected