Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Παναθηναϊκός Κ20 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 (1-1) Βασικός ο Πασχάλης

b_280_280_16777215_0___images_stories_13_aafthinoporo_pao_k20_14Οι Νέοι του Παναθηναϊκού ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην αναμέτρηση που διεξήχθη σε… δύο μέρες λόγω της έντονης βροχόπτωσης την Κυριακή.

Το πρωί της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Νέων του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20 της Super League. Ο αγώνας είχε διακοπεί την Κυριακή στο 64ο λεπτό λόγω έντονης βροχόπτωσης στο Κορωπί και συνεχίστηκε από το σημείο της διακοπής την επόμενη μέρα.

Μέχρι το σημείο της διακοπής ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το 20′ οι πράσινοι είχαν πολλές ευκαιρίες και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 24′ με κοντινή προβολή του Κουσίδη.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου το Τριφύλλι είχε πολλές ευκαιρίες να σημειώσει ακόμα ένα γκολ αλλά δεν τα κατάφερε. Στις αρχές του β’ ημιχρόνου και μέχρι τη διακοπή του αγώνα ο ΠΑΣ ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ο Κότσαρης όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί.

Με την επανέναρξη του αγώνα, τη Δευτέρα, η ομάδα της Ηπείρου κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση στο 66ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στα λεπτά που απέμεναν οι παίκτες του Τριφυλλιού προσπάθησαν να φθάσουν σε ένα δεύτερο γκολ, όμως δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί για την εστία των φιλοξενούμενων, με το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Μετά λοιπόν, από αυτή την ισοπαλία, το «τριφύλλι» δεν πάτησε κορυφή, αφού βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς, όσους και η Καλλονή η οποία έχει τρία παιχνίδια περισσότερα, ενώ είναι πλέον στο -2 από τον πρώτο ΠΑΟΚ, με τον δικέφαλο να έχει 24 βαθμούς, αλλά και δύο παιχνίδια παραπάνω…

Παναθηναϊκός Κ20 : Κοτσαρης Αναστασόπουλος, Ρισβάνης, Δώνης, Μυρθιανός, Σταματάκης, Αγγελόπουλος Νιούμαν, Γιαννιτσάνης, Μπαλμπόα, Κουσίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα Κ20 : Κολιοφούκας, Βασιλείου, Ταχιάς, Φράγκος, Φίλιος, Χαλούλος, Φαρμάκης, Αναστασιάδης, Γιάκος, Μάγκος, Πασχάλης.

*prasinanea.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected