Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Ανακοίνωση

sima omadasΗ διοίκηση του ΑΣ Ρήγας Φεραίος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση που αφορά την καταγγελία της διοίκηση των Λευκαδίων για το μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή 24/11.  Η ανακοίνωση έχε ως εξής:

“Με έκπληξη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του προέδρου του ΑΣ Λευκαδίων. Με έκπληξη γιατί όσοι ήταν στο γήπεδο απόλαυσαν έναν πολύ καλό ποδοσφαιρικό αγώνα, όπου οι φίλαθλοι πανηγύρισαν με την ψυχή τους τα γκολ των ομάδων τους, αλλά και με απογοήτευση γιατί άνθρωποι εφήμεροι στο ποδόσφαιρο επιλέγουν να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω τους με αυτό τον τρόπο.

Προφανώς ο κ.Γιάννης Καλαϊτζίδης δεν φρόντισε να μάθει ότι υπάρχει σε βίντεο ολόκληρος ο αγώνας, υπάρχουν οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας των Λευκαδίων, κ.Παπανώτα, όπου ευχαριστεί ξανά και ξανά τον Α.Σ. Ρήγα Φεραίο για την φιλοξενία του.

Την Κυριακή 24/11 στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνο υπήρχαν δημοσιογράφοι από 5 διαφορετικά site, 2 εφημερίδες και έναν ραδιοφωνικό σταθμό. Πως γίνεται κανείς τους να μην αντιλήφθηκε όλα αυτά τα “ενδιαφέροντα” που φαντάζεται ο κ. Καλαϊτζίδης;; Ούτε μία αναφορά;; Ούτε μία φωτογραφία;;

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις, ούτε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Αν ο κ.Καλαϊτζίδης θέλει να γίνει αγαπητός στους φιλάθλους των Λευκαδίων και να παριστάνει τον μεγαλοπρόεδρο ας επιλέξει άλλον τρόπο. Το όνομα του Ρήγα Φεραίου είναι πολύ μεγάλο και σπουδαίο για να τολμά να το ξεστομίζει.

Θα ήταν καλύτερα να ασχοληθεί με τα συνεχή κρούσματα απειθαρχίας των ποδοσφαιριστών του και με την συγκεκριμένη μερίδα οπαδών που σε ένα ακόμα παιχνίδι δημιούργησαν προβλήματα με τα όργανα της τάξης. Πληροφοριακά ο κύριος τον οποίο ο πρόεδρος των Λευκαδίων στόλισε με αρκετά “γαλλικά” ήταν ο επικεφαλής της Αστυνομικής δύναμης στον αγώνα.

Καλή συνέχεια στην όμορφη προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του ΑΣ Λευκαδίων και μακάρι και άλλες ομάδες από κωμοπόλεις να καταφέρουν με την παρουσία τους να κοσμήσουν τα Ελληνικά Πρωταθλήματα Είναι όμως κάποια πράγματα, όπως τα 87 χρόνια ιστορίας του ΑΣ Ρήγα Φεραίου, που όσα χρήματα και αν ξοδέψει κανείς δεν μπορεί ούτε να τα αποκτήσει, ούτε και να σταθεί στο ίδιο ύψος μαζί τους.

Εκ μέρους του ΑΣ Ρήγα Φεραίου

το ΔΣ του Συλλόγου

moserlx-gif-1
coffee-banner

Comments are closed for this post.

error: Protected