Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αμπελωνιακός – H προετοιμασία ενόψει Νάουσας

Την Κυριακή που μας πέρασε, ο Αμπελωνιακός, ηττήθηκε από την ομάδα της Χαλκίδας, με έναν τρόπο που σίγουρα, λίγες φορές έχει συμβεί, μιας και η Χαλκίδα κατόρθωσε να κερδίσει τρία πέναλτι, από τα οποία έκανε γκολ τα δύο. Σίγουρα, κάτι τέτοιο δεν είναι ότι καλύτερο όσον αφορά την ψυχολογία μιας ομάδας, πόσο μάλλον στην περίπτωση του Αμπελωνιακού, που μετράει πλέον τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

309fce9dfbb1b47035b0d44d0f18fd93_ΑμπελωνιακόςΑναμενόμενο λοιπόν είναι, να υπάρχει μουρμούρα από τον κόσμο, ωστόσο πλέον το επερχόμενο παιχνίδι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει μια καινούρια αρχή και ο Αμπελωνιακός να πάρει μια νίκη κόντρα στην Νάουσα και να αντιστραφεί η ψυχολογία προς το καλύτερο. Το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών στην ομάδα, είναι καλό, ενώ η διοίκηση, στηρίζει τόσο αυτούς όσο και τον προπονητή.

Σχετικά με τα αγωνιστικά προβλήματα, ο κύριος Γκαμπέτας, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Πολύζο, που αναμένεται να εκτίσει την ποινή για την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) που αντίκρισε στο ματς με την Χαλκίδα, αλλά από εκεί και πέρα, η ομάδα είναι πλήρης.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χρήστο Φλέγγα, ο οποίος δήλωσε τα εξής σχετικά με την επερχόμενη αναμέτρηση: «Προερχόμαστε από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων και το ματς απέναντι στην Χαλκίδα, ήταν το κερασάκι στην τούρτα, με την αρνητική έννοια. Έχουμε τέσσερις συνεχόμενες ήττες και αυτό μας λυπεί πολύ. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση στηρίζει εμάς και τον προπονητή και το απέδειξε καθώς χθες ήρθε κοντά μας. Το παιχνίδι απέναντι στην Νάουσα, είναι σίγουρα δύσκολο, όμως αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, η ψυχολογία θα ανέβει και αρχής γενομένης από την Κυριακή, μπορούμε να κάνουμε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, που θα μας δώσουν βαθμούς».

*athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected