Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – O Σωτήρης Ιωακειμίδης MVP της 12ης αγωνιστικής!

Ιωακειμίδης ΣωτήριοςΜε τη συμμετοχή 2161 αναγνωστών μας, ο Σωτήρης Ιωακειμίδης του Φίλιππου Μελίκης ανακηρύχθηκε MVP της 12ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, έχοντας ελάχιστη διαφορά ψήφων από τον δεύτερο της κατάταξης, Νίκο Σερέτη του Εθνικού Κλειδιού. Ο τερματοφύλακας των “ερυθρολεύκων” είχε εντυπωσιακές επεμβάσεις στο ενεργητικό του με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας και είναι ο δεύτερος πορτιέρο μετά τον Κυριάκο Καρασαββίδη της ΑΕ Καψόχωρας που παίρνει τον τίτλο.

Από την άλλη πλευρά, ο επιθετικός των «κυανολεύκων» ήταν ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος του Εθνικού με την ΑΕ Χαρίεσσας. Στην τρίτη θέση κατετάγη ο Έλβις Σλάμι του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, που πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άτλα Ζερβοχωρίου.

Ας δούμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας των αναγνωστών του Imathia Sports News, στην οποία ψήφισαν 2161 αναγνώστες μας :

Σωτήρης Ιωακειμίδης (Φίλιππος Μελίκης)  1043 ψήφους – 48.26%

Νίκος Σερέτης (Εθνικός Κλειδιού)  971 ψήφους – 44.93%

Έλβις Σλάμι (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)  69 ψήφους – 3.19%

Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος (Αχιλλέας Νεοκάστρου)  36 ψήφους – 1.67%

Παντελής Μαυρίδης (Ατρόμητος Διαβατού)  33 ψήφους – 1.52%

Τις υπόλοιπες 9 ψήφους πήραν οι Θοδωρής Δημούλτσης (Φίλιππος Μέσης), Γιώργος Ντάμτσιος (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων), Γιώργος Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Κώστας Τσίπης (ΑΕ Χαρίεσσας) και Παύλος Διαμαντίδης (Άτλας Ζερβοχωρίου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected