Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 0-0

CIMG8154Αντάξιο της ιστορίας, της δυναμικής και της φετινής τους πορείας ήταν το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του Διαβατού, όπου Ατρόμητος και ΠΑΟΚ παρέδωσαν…μαθήματα επιθιετικότητας, τακτικής και ατομικής ικανότητας των ποδοσφαιριστών. Το μοναδικό που έλειψε από τον χορταστικό πραγματικά αγώνα (θα δείτε τις απίστευτα πολλές φάσεις στο λεπτό προς λεπτό, που δεν θυμίζουν σε τίποτα ματς χωρίς τέρματα!) ήταν το γκολ, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο κατοχής.

Οι περίπου 200 θεατές, που βρέθηκαν στο γήπεδο του Διαβατού, απόλαυσαν ένα πραγματικό ντέρμπι, που τα είχε όλα εκτός το γκολ. Ο Ατρόμητος απέδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, κρατώντας από τη μία το μηδέν απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος αλλά και παρουσιάζοντας πολύ καλή μεσοεπιθετική λειτουργία, δημιουργώντας αρκετές προϋποθέσεις στα αντίπαλα καρέ. Ο Μάκης Γιαννόπουλος παρέταξε την ομάδα του με μία απουσία της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Κώστας Τζήμος αντιμετώπιζε μία ίωση και επιλέχθηκε ο Κωστογλίδης για το αρχικό σχήμα.

Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Σάκη Παγγούρα (επέστρεψε στο Διαβατό, μαζί με τον Κώστα Κίτσα), παρά το μέτριο πρώτο μέρος, εμφάνισε στο δεύτερο τα γνωστά εξαιρετικά στοιχεία και δημιούργησε αρκετές καταστάσεις στα μετόπεισθεν του Ατρόμητου, με τους επιθετικούς του όμως να μην βρίσκουν στόχο είτε λόγω του Χρήστου Μουχτάρη (πολύ καλός όπως και ο Χαράλαμπος Βρεττός των φιλοξενούμενων) είτε λόγω ατυχίας και κακού υπολογισμού. Το ισόπαλο αποτέλεσμα δίνει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, καθώς ο Φίλιππος Μελίκης μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ατρόμητος εδραιώθηκε στην τρίτη θέση, φτάνοντας τους 27 βαθμούς.

Λεπτό προς λεπτό

1′ Σέντρα του Συμεωνίδη από δεξιά, ο Σπανός θα γίνει αποδέκτης της μπάλας, όμως το σουτ που επιχειρεί είναι αδύναμο και μπλοκάρει εύκολα ο Βρεττός.

6′ Κίτρινη κάρτα Νουσιόπουλος.

8′ Ατομική ενέργεια του Ζωγράφου από αριστερά, από το ύψος της περιοχής πιάνει το δυνατό σουτ, με τον Μουχτάρη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

11′ Παράλληλη πάσα του Σπανού από αριστερά στον Ποζιάδη, σουτ του τελευταίου η μπάλα λίγο άουτ.

16′ Μετά από κόντρες στο ύψος της περιοχής, η μπάλα καταλήγει στον Γιώργο Κίτσα, σουτ με τη μία του τελευταίου η μπάλα άουτ.

19′ Πάσα του Ποζιάδη στον Συμεωνίδη στα πλάγια, καλό ευθύβολο σουτ του τελευταίου, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βρεττός.

28′ Κίτρινη κάρτα Ασλάνογλου.

30′ Αντεπίθεση για τον Ατρόμητο, ο Συμεωνίδης θα πασάρει στον Ποζιάδη που μπαίνει στην περιοχή και το σουτ που επιχειρεί αποκρούει προ της γραμμής του τέρματος ο Μπουκλάς.

34′ Γύρισμα του Πατατούκα από τα δεξιά με στόχο τον Νουσιόπουλο, αυτός μπαίνει κατά μέτωπο στην περιοχή, δεν βρίσκει όμως τη μπάλα όπως πρέπει και ο Ηλιάδης απομακρύνει.

38′ Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κίτσας κινείται ωραία από αριστερά, ο Μουχτάρης βγαίνει από τα καρέ του, το σουτ όμως του επιθετικού των φιλοξενούμενων περνά άουτ.

43′ Σέντρα του Πατατούκα, ο Κώστας Κίτσας κοντρολάρει ωραία, το σουτ όμως που επιχειρεί περνά μόλις άουτ.

47′ Πάσα του Θανάση Κίτσα με στόχο τον Κώστα, ωραία κίνηση του τελευταίου και σουτ που περνά άουτ.

48′ Ωραία εναλλαγή Σπύρου, Γιώργου και Κώστα Κίτσα, σουτ του τελευταίου απομακρύνει ο Παγγούρας.

57′ Κίτρινη κάρτα Πατατούκας.

59′ Ατομική ενέργεια του Θανάση Κίτσα, ο Μουχτάρης σε ετοιμότητα μπλοκάρει το σουτ του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

65′ Ο Ποζιάδης κλέβει από τον Τζέπη στο χώρο του κέντρου, πασάρει στον Σπανό, αυτός καθυστερεί και διώχνουν μακριά οι αμυντικοί

74′ Ωραία πάσα του Ζωγράφου στον αμαρκάριστο Θανάση Κίτσα, σουτ του τελευταίου μπλοκάρει ο Μουχτάρης.

75′ Κίτρινη κάρτα Τζέπης.

76′ Κίτρινη κάρτα Παγγούρας.

77′ Λάθος διώξιμο της άμυνας του Ατρομήτου, ο Δημοσθένους θα βρεθεί απέναντι από τον Μουχτάρη, ο οποίος θα μπλοκάρει σωτήρια.

85′ Πάσα του Ποζιάδη στον Σπανό στο ύψος της περιοχής, σουτ με δύναμη διώχνει εντυπωσιακά ο Βρεττός.

87′ Σέντρα του Δημοσθένους από δεξιά, ο Κώστας Κίτσας σουτάρει με τη μία, η μπάλα άουτ.

90+5′ Κίτρινη κάρτα Μουχτάρης

90+6′ Εκτέλεση κόρνερ του Λαδά, κεφαλιά του Παναγιώτη Κίτσα διώχνει σωτήρια ο Μουχτάρης.

Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Νατσούρα.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μουχτάρης, Παγγούρας, Ασλάνογλου, Ηλιάδης, Φαρμάκης, Μαυρίδης (67′ Λιλιόπουλος), Συμεωνίδης (87′ Πελεκίδης), Κωστογλίδης (77′ Καλούδης), Σπανός, Ποζιάδης, Ρόκκο

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Βρεττός, Κίτσας Λ. (46′ Κίτσας Θ.), Λαδάς, Νουσιόπουλος, Μπουκλάς Γ., Κίτσας Π., Πατατούκας (80′ Κίτσας Σ.), Ζωγράφος, Τζέπης, Κίτσας Κ. (67′ Δημοσθένους), Κίτσας Γ.

Για το Imathia Sports News, Ειρήνη Σωτηρίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected