Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 9ης αγωνιστικής

DSC_8794Πρώτη μέρα του τελευταίου μήνα του 2013 (πως περνάει ο άτιμος ο καιρός…) και το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής συνεχίζεται με αμείωτο και δραματικό ρυθμό. Την Κυριακή 1/12 διεξάγεται η 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου, που συμμετέχουν οι ομάδες της Ημαθίας, σε μία αγωνιστική που δύο από αυτές (Μακροχώρι, ΦΑΣ Νάουσα) αγωνίζονται εντός έδρας και τα Λευκάδια εκτός, στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που μεταβαίνει στη Θεσσαλία. Ας δούμε το ρεπορτάζ των ομάδων και τις τελευταίες εξελίξεις, στο pre game της 9ης αγωνιστικής που σας προσφέρει, όπως κάθε εβδομάδα, το Imathia Sports News :

Λαμία – Πυργετός : Ο πρώτος της βαθμολογίας υποδέχεται τον ουραγό στο ΔΑΚ Λαμίας, σε μία αναμέτρηση που ο τοπικός ΠΑΣ έχει την ευκαιρία, ανάλογα τα αποτελέσματα των διωκτών του, να ξεφύγει στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Περικλής Αμανατίδης είδε τους παίκτες του να βγάζουν πάθος και…μέταλλο στον εκτός έδρας αγώνα του Δομοκού και να κάνουν την…επική ανατροπή στο τέλος. Μοναδικός απών για τον έμπειρο τεχνικό ο Τόλης Κοντογεώργος, ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα επιχειρηθεί και rotation για να χρησιμοποιηθούν και κάποιοι παίκτες που δεν έχουν πάρει λεπτά συμμετοχής μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Αργυρούλης, που έμεινε ευχαριστημένος από την υπερπροσπάθεια των παικτών του στο παιχνίδι με τον ΑΟ Καρδίτσας, είδε την ομάδα του να βρίσκει δίχτυα για πρώτη φορά φέτος, με την ψυχολογία των παικτών να έχει ανέβει κατακόρυφα. Οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να πάρουν ότι τους αναλογεί περισσότερο από το παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, παρά το ομολογουμένως πολύ δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους. Ενόψει αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στην διάθεση του τον Γρηγόρη Περήφανο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ενώ απών θα είναι ο Χρήστος Μπαταβάνης (βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας) και ο Ζιώγας (έκανε επέμβαση).

Δείτε στιγμιότυπα από το περσινό παιχνίδι, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Δ’ Εθνικής :

Μακροχώρι – Ρήγας Φεραίος : Πολύ σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται αύριο στο Δημοτικό Γήπεδο του Μακροχωρίου, όπου η Ένωση υποδέχεται την ομάδα από το Βελεστίνο Μαγνησίας. Το σύνολο του Λεωνίδα Μπίλη συνέχισε τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στη Νεοκαισάρεια και με την ευρεία σε έκταση νίκη επί του τοπικού Αχιλλέα, εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λαμία. Οι “ασπρόμαυροι” θα επιδιώξουν να διατηρήσουν την απόσταση από την κορυφή, ενώ την ίδια ώρα οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Μπακάλη μεταβαίνουν στην Ημαθία με στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Οι δύο προπονητές δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα (εξαίρεση ο Γουτούλης για τους φιλοξενούμενους που δεν αποφεύγει το νυστέρι), τιμωρίες από κάρτες δεν υπάρχουν και ήδη έχουν κάνει τα τελικά τους σχέδια για τον τελικό καταρτισμό της ενδεκάδας στο αυριανό παιχνίδι.

ΑΟ Καρδίτσας – ΑΟ Κύμης : Δύσκολη έξοδος για τον τρίτο της βαθμολογίας ΑΟ Κύμης, που μεταβαίνει στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στην Καρδίτσα, όπου θα αντιμετωπίσει τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο ΑΟΚ. Το παιχνίδι αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους, εκτός της δεδομένης ανάγκης των βαθμών, να έχουν ως στόχο την επίτευξη του πρώτου τέρματος στην άμυνα της ομάδας από την Εύβοια! Ο Γιάννης Μάγγος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Αχιλλέα Τσέλιο, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα με τον Πυργετό, ενώ ο ομόλογος του στην Κύμη, Βαγγέλης Ντόβολης αντιμετωπίζει τον ευχάριστο…πονοκέφαλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τον αυριανό πολύ σπουδαίο αγώνα.

Τρίκαλα – Λευκάδια : Πολύ σπουδαίο ματς και στα Τρίκαλα, όπου ο τοπικός ΑΟΤ υποδέχεται τα αήττητα φέτος Λευκάδια. Ο Τίμος Καβακάς φαίνεται πως έφερε μία διαφορετική…αύρα στην ιστορική ομάδα, που κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Κύμη την προηγούμενη αγωνιστική αλλά και εκτός των άλλων, να δώσει μία διαφορετική φιλοσοφία στην ομάδα, μετά την απομάκρυνση του Ζόραν Μπάμποβιτς. Μεσοβδόμαδα, αποτέλεσε παρελθόν για τον ΑΟΤ και ο Αλεξάντερ Σίμοβιτς, ο οποίος πήρε άδεια από τη…σημαία και αναχώρησε για τη Σερβία, με τον πρόεδρο της ομάδας να του δείχνει την πόρτα της εξόδου. Σημαντική η απώλεια και του Τόλη Χαλιμπάκη για τον αυριανό αγώνα, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην Εύβοια. Από την άλλη πλευρά, οι “κυανόλευκοι” της Ημαθίας συνέχισαν τις υψηλές πτήσεις στο Βελεστίνο, όπου θα μπορούσαν να πάρουν το πολύ σπουδαίο “διπλό” και ενώ προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ απέναντι στον μαχητικό Ρήγα Φεραίο. Ο κ. Παπανώτας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, με τους Βασίλη Γιαουτζή και Αργύρη Μουρατίδη να έχουν επιστρέψει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Δωτιέας Αγιάς – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Αμφίρροπη η αναμέτρηση και στην Αγιά, όπου ο τοπικός Δωτιέας υποδέχεται το συγκρότημα από την Πιερία. Οι “ερυθρόλευκοι” του Σωτήρη Αντωνίου ήρθαν ισόπαλοι στο τοπικό ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Μαχητή Τερψιθέας και αναζητούν το πρώτο τρίποντο μετά από δύο Κυριακές. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Αγιώτη τεχνικό δεν υπάρχουν και θα έχει όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεση του. Από την άλλη πλευρά, ο ομόλογος του στον Αχιλλέα, Απόστολος Στύλος είδε την ομάδα του να πραγματοποιεί το χειρότερο της παιχνίδι με αντίπαλο το Μακροχώρι για την 8η αγωνιστική και όλη την εβδομάδα επικεντρώθηκε στην ανύψωση του ηθικού των παικτών και την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία ενόψει του αυριανού αγώνα στη γειτονική Αγιά.

ΑΟ Χαλκίς – Αχιλλέας Δομοκού : Στο ΔΑΚ Χαλκίδας η επόμενη αναμέτρηση για την αυριανή 9η αγωνιστική, όπου ο ΑΟΧ υποδέχεται την ομάδα από τη Φθιώτιδα. Οι “κυανόλευκοι” του Παναγιώτη Τοκπασίδη πέτυχαν την πρώτη τους νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, σε μία πολύ θετική αντίδραση των παικτών παρά τα αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αλλά και τις αποχωρήσεις παικτών από το ρόστερ της ομάδας. Σημαντική απώλεια για τον έμπειρο προπονητή ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της ομάδας στον Αμπελώνα, Νίκος Ευσταθίου, που φέτος έχει ενθουσιάσει τους φίλους της ομάδας, όντας πρώτος σκόρερ μέχρι στιγμής του ΑΟΧ στον 3ο όμιλο. Στην αντίπερα όχθη, ο Αχιλλέας Καμπάς είδε την ομάδα του να…αυτοκτονεί την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Λαμία, σε έναν αγώνα που κρατούσε την υπερπολύτιμη νίκη μέχρι το 65′ όταν και προηγήθηκε με 2-0. Απουσίες δεν υπάρχουν για τους φιλοξενούμενους, που θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα στην Εύβοια, που θα τους δώσει τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

Δείτα τα στιγμιότυπα από τον αγώνα των δύο ομάδων για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής (16/9) :

*Βίντεο από lamiastar.gr

ΦΑΣ Νάουσα – Αμπελωνιακός : Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για την ομάδα της Ημαθίας, που μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής υποδέχεται τον Αμπελωνιακό, σε μία καθοριστική αναμέτρηση και για τους δύο αντιπάλους. Αμφότεροι αναζητούν…γιατρικό από τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών και το αυριανό παιχνίδι στο ΔΑΚ Νάουσας αποτελεί σημαντικό κριτήριο για τη συνέχεια. Ο Βασίλης Αργυρίου θα έχει για πρώτη φορά φέτος όλους τους παίκτες στη διάθεση του, καθώς εκτός των επιστροφών από τις τιμωρίες λόγω καρτών, σε πλήρη αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται τόσο ο Γιώργος Γασπαράτος όσο και ο Γιώργος Νικόλτσης, που αποθεραπεύτηκαν και θα ενισχύσουν την ιστορική ομάδα στην αυριανή αναμέτρηση. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Αμπελώνα αγνοεί την νίκη από τις 20/10 και την 4η αγωνιστική, όταν και επικράτησε με 2–0 του Πυργετού στον τοπικό ντέρμπι και ο Γιάννης Γκαμπέτας «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες του ούτως ώστε να φύγουν με το «διπλό» στις αποσκευές τους την Κυριακή το μεσημέρι (15:00) από την Νάουσα. Μοναδικός απών για τους “πράσινους” ο Τόλης Πολύζος, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΑΟ Χαλκίς.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής 9ης αγωνιστικής, που για μία ακόμη φορά το Imathia Sports News, σε συνεργασία με 7 ιστοσελίδες, θα σας προσφέρει σε ζωντανή μετάδοση μέσα από τα γήπεδα των 7 αναμετρήσεων του 3ου ομίλου :

Τρίκαλα – Λευκάδια

ΑΟ Καρδίτσας – ΑΟ Κύμης

Μακροχώρι – Ρήγας Φεραίος

Λαμία – Πυργετός

Δωτιέας Αγιάς – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

ΑΟ Χαλκίς – Αχιλλέας Δομοκού

ΦΑΣ Νάουσα – Αμπελωνιακός

Ρεπό : Μαχητής Τερψιθέας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected