Κατηγορίες
Super League 1

Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-1

9e0565410e95107a2d8532b14c33c65e_LΌρθιος… στα Περιβόλια έμεινε ο Ατρόμητος, ο οποίος πήρε την ισοπαλία 1-1 από τον Πλατανιά, αγωνιζόμενος για περίπου 50 λεπτά λόγω αποβολής του Γιαννούλη.

Οι «ερυθρόλευκοι» των Χανίων ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25’ με τον Τόρες, αλλά στο 37’ ο Παπαδόπουλος έφερε το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, περίπου πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Γιαννούλης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, δεύτερη κίτρινη, αλλά οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή τους στο δεύτερο μέρος, παρά την μεγάλη πίεση που άσκησαν στην εστία του Τσενάμο.

Η εξέλιξη του αγώνα

Οι δύο ομάδες άρχισαν το παιχνίδι, χωρίς… αμυντικές σκοπιμότητες προσπαθώντας να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στους τερματοφύλακες των δύο συλλόγων. Μάλιστα, στο 10’ ο Ατρόμητος προχώρησε στην πρώτη αλλαγή, αναγκαστική, μια και ο Καραγκούνης δεν κατάφερε να συνεχίσει, με τον Γεωργίου να παίρνει τη θέση του.

Μετά την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου της αναμέτρησης, ο Πλατανιάς ήταν αυτός που βγήκε με περισσότερες αξιώσεις στην επίθεση, απείλησε στο 23’ με τον Γουνδουλάκη, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Τόρες άνοιξε το σκορ. Ο Ισπανός επιθετικός πήρε την κεφαλιά, ανάμεσα του αμυντικού δίδυμου των φιλοξενούμενων και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Τσενάμο.

Στην συνέχεια, ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και τα κατάφερε στο 37’ με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος στην προσπάθειά του να κάνει το «γέμισμα» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιωργαλλίδη. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν εκ νέου την πρωτοβουλία των κινήσεων, απείλησαν στο 42’ με τον Γουνδουλάκη, ο οποίος μέσα από την περιοχή, δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσενάμο. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό, ο Ατρόμητος έμεινε με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Γιαννούλης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη, κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή, απείλησαν στο 51’ με τον Γουνδουλάκη, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά, στο 69’ το φάουλ του Μοράλες πέρασε άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Κατάι έκανε το σουτ από πλάγια και δεξιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Τσενάμο και πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά, ο Πλατανιάς πίεσε ακόμα περισσότερο, αλλά δεν κατάφερε να βρει τους κατάλληλους διαδρόμους προς την εστία του Τσενάμο, με αποτέλεσμα, ο Ατρόμητος να φύγει από τα Χανιά με έναν πολύτιμο βαθμό…

Πλατανιάς  Γεωργαλλίδης. Φαΐσκα, Ζουμπουλάκης, Φερνάντες, Ιντζίδης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (Κάταϊ 60′), Μοράλ (Μπέριαν 86′), Γουνδουλάκης (Σιώπης 78′) Τόρες.

Ατρόμητος : Τσενάμο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Μπρίτο (Γκαρσία 73′), Ουμπίδες (Καραμάνος 88′) Καραγκούνης (Γεωργίου 11′), Παπαδόπουλος.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected